Katalog

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

O Comet Yxlon GmbH

Vede zkušenost. Hnán zvědavostí.

Dobrá řešení začínají dobrými otázkami. Ve společnosti Comet Yxlon jsou naše zvědavost a vášeň pro technologie hnacími silami našeho společného přístupu k vývoji produktů. Na základě zpětné vazby od zákazníků vytváříme kontrolní systémy pro všechny typy odlitků, nové materiály, elektronické součástky, baterie, svarové spoje a mnoho dalšího.

Průkopnický duch se snoubí s desítkami let zkušeností.
Inovace jsou ve společnosti Comet Yxlon starou tradicí. Naše kořeny sahají až k objevu rentgenového záření Wilhelmem Conradem Röntgenem v roce 1895 a ke konstrukci první rentgenové trubice Carlem Heinrichem Florenzem Müllerem v Hamburku v roce 1896. Jejich odkaz nás dodnes inspiruje ve snaze vyvíjet špičková kontrolní řešení, která vytvářejí udržitelný pokrok.

Comet Yxlon - součást společnosti Comet
Jako divize společnosti Comet - přední korporace se zaměřením na plazmovou kontrolu a rentgenovou technologii - těží společnost Comet Yxlon z jejího předního postavení na trhu, finanční síly a mnoha podpůrných funkcí. Úzká, ale nezávislá spolupráce mezi našimi divizemi pomáhá snižovat složitost a prodlužovat dobu vývoje.

Díky našemu ústředí v Hamburku, prodejním a servisním místům v Hudsonu (Ohio), San Jose (Kalifornie), Jokohamě, Pekingu, Šanghaji a Hsinshu (Tchaj-wan) a síti obchodních zástupců ve více než 50 zemích slouží společnost Comet Yxlon zákazníkům na místě - po celém světě.

Software pro řízení procesů (Geminy)

Uživatelská přívětivost - vysoká efektivita a pronástroj pro zvýšení produktivity

Rentgenové syst&e...

CT testování bateriových systémů pro e-mobilitu

Baterie - srdce elektromobilu
U elektromobilů je výkon baterie rozhodující pro spolehlivost, dojezd a životnost celého vozidla. CT kontroly pomoc&i...

CT kontrolní zařízení pro aditivní výrobu

Aditivní výroba: nové možnosti, nové výzvy.

Aditivní výroba (AM) nabízí zcela nové geometrické...

CT testování pro vstřikování plastů

Kontrola kvality na základě CT při vstřikování plastů.

Díky technologii Comet Yxlon CT mohou výrobci řešit tři hlavní problémy při vstřikování plastů a dodávat svým zákazní...

Deska sedimentu z holštejnské skály měla být analyzována na ob...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonsko 2024

Na letošním veletrhu Productronica přijdeme s novinkou a v úterý 14. listopadu v 15 hodin na našem stánku B2.454 představíme náš nový 3D rentgenový systém, který jsme vyvinuli speciálně pro náročný trh s polovodiči.

vzestup e-mobility způsobil v posledních letech obrovský růst trhu s bateriemi, který nemá konce....

Z Yxlonu se stává Comet Yxlon. Na letošním veletrhu Control ozn&aacut...