Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.10.2022 00:10

KIPP v AMB

Upínací technika pro obrábění kovů

Na mezinárodním veletrhu pro obrábění kovů AMB, který se konal ve Stuttgartu od 13. do 17. září, představila společnost HEINRICH KIPP WERK své produkty a řešení v oblasti upínací techniky - včetně inovativního pětiosého upínače KIPPflexX v šířkách 90 mm a 125 mm a nového vícenásobného upínacího systému v systémové šířce 50. 125 mm a nový systém vícenásobného upínání se systémovou šířkou 50.

Pětiosý upínač KIPPflexX lze použít jak pro upínání polotovarů, tak pro upínání tahem dolů (2IN1). Kromě této flexibility má KIPPflexX mnoho dalších výhod - včetně extrémně vysoké upínací síly a tuhosti, dobré opakovatelnosti a velké upínací šířky. Vzhledem k velké flexibilitě a četným výhodám není divu, že cílová skupina pro řadu KIPPflexX je velmi různorodá: řešení je zajímavé pro všechny podniky, které používají frézovací stroje - nejen v kovovýrobě, ale také při výrobě nástrojů a forem nebo při výrobě speciálních strojů.

Další zajímavostí na veletrhu AMB je vícenásobný upínací systém KIPP o šířce systému 50. Nový systém umožňuje spolehlivé upínání různých obrobků. Je vhodný pro všechny velikosti dávek a umožňuje použití velmi vysokých upínacích sil. Přesné ozubení systému zajišťuje přesnou opakovatelnost. V neposlední řadě je přechod z jednoduchého na vícenásobné upínání rychlý a snadný.

Program upínacích technologií KIPP je rozdělen do čtyř oblastí: Technologie upínání obrobků je pokryta rozmanitou nabídkou komponent pro univerzální upínání obrobků. Upínací prvky, polohovací prvky a upínací příslušenství pro obráběcí stroje lze flexibilně kombinovat.
Řada modulární upínací techniky zahrnuje základní prvky pro upevnění obrobků pomocí předem obrobených upínacích ploch, mřížových otvorů nebo T-drážek. Standardizované desky, věže a úhelníky zvyšují flexibilitu a snižují počet upevňovacích prvků ve výrobě na minimum.

Technologie upínání s nulovým bodem zahrnuje systémy pro rychlé a přesné upínání a referenci. Pro vícestranné obrábění je k dispozici pětiosý upínací systém modulů. Dalším rychlovýměnným systémem je polohovací a upínací systém mechanický/pneumatický


Více novinek.

Snadné a bezpečné vedení velkých závaží
Základy a postřehy ve formátu #kippresso
Když je hygiena v centru pozornosti