Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.10.2022 02:10

Cena Eppendorf 2023: Výzva k podávání přihlášek

Cena Eppendorf pro mladé evropské vědce, dotovaná částkou 20 000 EUR, je každoročně udělována začínajícímu vědci v Evropě za mimořádný přínos v biomedicínském výzkumu. Uděluje se ve spolupráci s časopisem Nature od roku 1995.

Výzkumní pracovníci v Evropě do 35 let s vyšším vzděláním v oblasti biomedicínského výzkumu mohou podávat žádosti pouze v období od 1. října 2022 do 15. ledna 2023 na adrese www.eppendorfcom/award/application.

Vítěze vybírá nezávislá odborná komise, které předsedá Reinhard Jahn (Max Planck Institute for Multidisciplinary Sciences, Göttingen, Německo).

Veškeré podrobnosti o Ceně Eppendorf pro mladé evropské badatele, kritéria výběru a předchozí vítěze naleznete na www.eppendorf.com/award.





.

Více novinek.

S přístrojem Mastercycler® X40 bude vaše každodenní laboratorní rutina nejen spolehlivá a efe...

Společnosti Takara Bio Inc (Takara Bio) a Eppendorf SE, dvě přední společnosti v oboru přírodních věd, s potěšením oznamují spolupráci v rámci strategické dohody o společném marketingu.
propagace 01. září 2023 - 31. prosince 2023
Ve společnosti Eppendorf si uvědomujeme klíčovou roli, kterou hrají plastové spotřební materiály v laboratoři. Zároveň jsme si vědomi, že vyvážení požadavků moderní vědy s péčí o životní prostředí je klíčovou výzvou pro řízení laboratoří v oblasti přírodních věd. Proto se řídíme zásadou "Reduce, Reuse, Recycle", kdykoli a kdekoli je to možné, a stále více spoléháme na používání surovin na biologické bázi.

Hamburská společnost Eppendorf SE, která se zabývá vědami o živé přírodě, letos již po osmadvacát...

Jednokanálové pipety Eppendorf Xplorer® a Xplorer plus byly certifikovány značkou ACT® sp...