Katalog

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30. záhřebská výstava lodí

Inzerát vypršel

22.-26. února 2023

Záhřebský veletrh zahajuje nový obchodní rok tradičně v březnu Záhřebskou výstavou lodí, která je nejnavštěvovanější a nejpodnikatelštější výstavou lodí v Chorvatsku.

Od 22. do 26. února 2023 na vás čeká opravdový přístav v srdci Záhřebu se svou vždy inovativní výstavní nabídkou.

Již 30 let je Záhřebský veletrh a jeho pětidenní veletrh Zagreb Boat Show místem setkání jachtařů a všech milovníků moře a mořských aktivit.

Zagreb Boat Show sleduje světové trendy. Díky své rozmanité nabídce v oblasti námořnictví se zařadila mezi výstavy lodí s nejkomplexnější nabídkou. Veletrh je zajímavý jak pro obchodníky, tak pro širokou veřejnost, protože nabízí širokou škálu aktivit pod jednou střechou; od b2b jednání až po atrakce pro širokou veřejnost.

Na veletrhu bude k vidění špičková nabídka jachet, motorových člunů, lodí, kajaků, člunů, lodních a závěsných motorů, vybavení pro potápění, plachtění a další vodní sporty, propagace nových lodí a námořního vybavení na chorvatském trhu, atraktivní výstava námořních fotografií, krásné ukázky tradiční chorvatské stavby lodí ze dřeva...

Představí se téměř všichni významní domácí výrobci lodí, kteří si záhřebskou výstavu lodí uvědomili jako místo, kde chorvatská obchodní excelence, tradice a zkušenosti, představené v elegantních lodích, potěší návštěvníky i budoucí jachtaře. Své služby nabídnou četné chorvatské mariny, charterové společnosti, loděnice a agentury, kluby, instituce a sdružení související s jachtingem a námořní turistikou.

Zajistili jsme všechna potřebná bezpečnostní a hygienická opatření podle směrnic Národního ústředí civilní ochrany a Ústředí civilní ochrany města Záhřebu a vystavovatelům nabízíme kromě jiných výhod i tzv. slevu Covid ve výši 10 %.

"PLAVIT, OBJEVOVAT, ŽÍT" je motto Záhřebské výstavy lodí, a proto se společně plavme napříč Záhřebskou veletržní výstavou lodí.

Těšíme se na setkání s vámi!


Inzerát vypršel

Kategorie
Nabízíme

Stát
Chorvatsko

Oblast
Zagreb

Umístění
Zagreb

Datum ukončení
17.04.2022 17:30