Katalog

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

13.05.2022 00:00

Multifunkční vzdálený sběr dat 4G průmyslový router

Odpovědět na inzerát

Průmyslová brána IoT Edge Gateway R40 je průmyslový multifunkční router, výkonná průmyslová brána IoT. Poskytuje 2 karty SIM, 1WAN, 3LAN, WIFI, 4AIN, 2DO, 2DI, 1RS485, 1RS232. Široké využití v bezdrátových průmyslových aplikacích internetu věcí.

Průmyslová brána IoT Edge Gateway R40 je zařízení IoT OpenWrt průmyslové třídy s mnoha funkcemi. Integruje funkce průmyslového směrovače, brány, RTU a DTU v jednom zařízení. Tento vysoce cenově výhodný produkt zjednodušuje systémy IoT tím, že snižuje nároky na hardwarové připojení a údržbu.

Díky provedení se dvěma SIM kartami, vestavěnému modulu WIFI, připojení k síti Ethernet a různým rozhraním IO je vhodný pro širokou škálu aplikací. Nejčastějšími případy použití jsou řešení IoT pro infrastrukturu (mosty, tunely), zemědělství (lesy), těžbu, ropu a plyn, vodu a případy použití v průmyslových závodech.

R40 podporuje sítě IPsec, OpenVPN a L2TP VPN a také protokoly, jako jsou Modbus a MQTT, s možností lokálních výpočtů pomocí shellových skriptů, programování v jazyce C nebo Lua.

Je průběžně vylepšován, Níže jsou uvedeny nově přidané funkce:
(1) Nahrávání pouze změněných dat v protokolu MQTT;
(2) Lze vypnout celulární modul;
(3) Podpora přizpůsobenýchformát dat v protokolu MQTT;
(4) Lze nastavit cyklus dotazování Modbus Master a časový limit odpovědi;
(5)Lze nastavit počáteční a koncový čas a počet cyklů časovače;
(6) Port LAN/WAN.lze nastavit ručně;
(7) Port USB může rozšířit disk USB a sdílet jej s počítači v síti LAN.

Průmyslový mobilní směrovač R40 je kompatibilní s cloudem Huawei, jádrem AWS IoT, MQTT, OPC UA, protokolem PLC, Modbus TCP a Modbus RTU Master/Slave. Široké využití v průmyslových bezdrátových aplikacích IoT. Stáhnout brožuru

Průmyslové celulární směrovače se také nazývají průmyslové směrovače 4G, průmyslové směrovače WIFI, průmyslové směrovače VPN, průmyslové směrovače LTE, průmyslové směrovače LTE, bezdrátové průmyslové směrovače a bezdrátové průmyslové brány.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong