Katalog

Organické plody Schisandry

07.07.2022 05:00

Organické plody Schisandry

Odpovědět na inzerát

Organické plody schisandry

Latinský název: Schisandra chinensis

Specifikace: (100% přírodní, bez přidaných konzervačních látek)

Vlhkost: <18%

Nečistoty: <1%

Popel: <3%

Prášek: 60-80mesh

Skladování: Skladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě

Použití: Farmaceutické přípravky, kosmetika, doplněk stravy

organické plody schisandry jsou oblíbenou tradiční čínskou bylinou .

Číňané schisandru tradičně používají jako celotělové vyživující tonikum, které má všech pět chutí a podporuje všech pět "prvků". Pro čínský způsob myšlení to znamená, že podporuje celkové zdraví a fungování mnoha klíčových biologických systémů. Pro západní způsob myšlení to často znamená, že bylina nebo rostlinný přípravek pomáhá zvyšovat naši odolnost vůči stresu.

Fructus Schisandrae: První slovo "Wu" znamená "pět". Druhé slovo "Wei" znamená "chuť" a třetí slovo "Zi" označuje "semeno".

Jak název byliny napovídá, Fructus Schisandrae je semeno s pěti chutěmi, které jsou kyselé, hořké, sladké, ostré a slané.

"Fructus Schisandrae má hřejivé vlastnosti. Obsahuje všech pět chutí." Slupka plodu je sladká, masitá tkáň je kyselá a jádro semene je hořké a ostré. Všechny tyto části mají slanou chuť. Převládající chutě této byliny jsou však kyselé a slané.

Fructus organických plodů schisandry se v čínské medicíně používá k astringování plic a výživě ledvin. Pomáhá produkovat tělesné tekutiny, zastavit pocení, konsolidovat esenci a zmírnit průjem. Dokáže také uklidnit srdce a zklidnit mysl.

Rozdíl mezi Schisandrou čínskou jižní a severní


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína