Katalog

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Aktivní uhlí na bázi uhlí ve formě pelet/granulí/prášku pro úpravu vzduchu/plynů a vody

Odpovědět na inzerát

Aktivní uhlí na bázi uhlí pro adsorpci plynů a kapalin

Peletové aktivní uhlí vzniká vytlačováním aktivního uhlí do pelet válcovitého tvaru o průměru od 0,8 do 12 mm. Jejich vysoká aktivita a plocha povrchu je ideální pro mnoho aplikací v parní fázi.

Aktivní uhlí má zvláštní vlastnosti, které mu umožňují odstraňovat těkavé organické sloučeniny (VOC), pachy a další plynné znečišťující látky ze vzduchu. Používá se hlavně při čištění odpadních plynů, jako jsou H2s, Co, CO2, N2. čištění toxických plynů, zpracování plynů, čištění průmyslových a domácích vod, získávání rozpouštědel atd

Granulované aktivní uhlí vyrobené aktivací vybraných druhů uhlí vodní parou.

Jedná se o vysoce aktivní granulované aktivní uhlí vyrobené parní aktivací z vybraných druhů černého uhlí. Dokonalá rovnováha mezi adsorpcí a transportními póry zajišťuje optimální výkon v široké škále aplikací pro úpravu vody. Jedná se o adsorbent s vysokou hustotou. Který je vhodný v široké škále aplikací, jako je čištění (pitné) vody a průmyslových procesních kapalin.

Práškové aktivní uhlí (PAC) je podle definice ASTM definováno jako částice procházející sítem o velikosti 80 ok (0,177 mm) a menší. Různými výrobními podmínkami se vytváří vnitřní pórová struktura, která propůjčuje každému typu výrobku jedinečné adsorpční vlastnosti. Výběr výrobku pro konkrétní aplikaci se bude lišit v důsledku rozdílných nečistot a vlastních procesních podmínek.

Adsorpční kapacita práškového aktivního uhlí (PAC) jej předurčuje k odstraňování různých kontaminantů z vody, vzduchu, kapalin a plynů.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Hebei

Umístění
Shijiazhuang