Katalog

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropylenglykol z východní Číny

Odpovědět na inzerát

Nenasycené polyesterové, epoxidové, polyuretanové pryskyřice

Propylenglykol se v elektronických cigaretách často používá pro zlepšení chuti a vytvoření lepšího nádechu v krku.

Na lahvičce ochuceného "e-liquidu" pro "vaping" je jako hlavní složka uveden propylenglykol. Propylenglykol se běžně používá k odmrazování letadel.

Propylenglykol se také používá v různých jedlých předmětech, jako jsou nápoje na bázi kávy, tekutá sladidla, zmrzlina, šlehačkové mléčné výrobky a limonády. vaporizéry používané k podávání léčiv nebo výrobků osobní péče často obsahují mezi složkami propylenglykol. Propylenglykol se používá jako rozpouštědlo v mnoha léčivých přípravcích včetně perorálních, injekčních a lokálních přípravků, například pro diazepam a lorazepam, které jsou ve vodě nerozpustné. Některé přípravky umělých slz, například Systane, používají jako složku propylenglykol.Stejně jako ethylenglykol je propylenglykol schopen snižovat bod tuhnutí vody, a proto se používá jako kapalina pro odmrazování letadel. Směsi vody a propylenglykolu obarvené na růžovo, aby bylo zřejmé, že směs je relativně netoxická, se prodávají pod názvem nemrznoucí směs pro obytné automobily nebo lodě. propylenglykol se často používá jako náhrada etylenglykolu v nemrznoucích směsích pro automobily s nízkou toxicitou a šetrností k životnímu prostředí. Používá se také k zazimování vodovodních systémů v neobydlených objektech. propylen glykol se používá ve veterinární medicíně jako perorální léčba hyperketonémie u přežvýkavců. glukóza, kterou lze k tomuto účelu použít u nepřežvýkavců, není účinná vzhledem k její spotřebě rezidentními mikroby v bachoru. propylen glykol se v bachoru částečně metabolizuje na propianát, který lze použít jako zdroj energie.

Zbytek se vstřebává do krevního oběhu a využívá se v játrech pro glukoneogenezi. C3H8O2Čistota99,95 %VzhledBezbarvá, čirá, hygroskopická kapalinaTřídaVšeobecný nákladČíslo CAS 57-55-6Kód H.S.29053200Číslo EINECS 200-338-0Vlhkost≤0,2Volné kyseliny ppm≤75Popel ppm≤80Teplota varu188,2 ℃Molekulová hmotnost76,09BRN č. 1340498Relativní hustota1,0362(20 ℃, 4 ℃)Refrakce1,4329Teplota záblesku98,9 ℃(zavřeno)/107 ℃(otevřeno)ToxicitaNízkáTeplota tání-60


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Anhui

Umístění
Tongling