Katalog

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Bezešvé honovací trubky, chromované deskové tyče pro hydraulické válce Výrobce

Odpovědět na inzerát

XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, pracuje jako zlatý výrobce a dodavatel bezešvých honovacích trubek, tyčí z chromovaných plechů, přesných bezešvých ocelových trubek tažených za studena, hydraulických válců, hydraulických zvedáků, ocelových svitků gi/ppgi na trhy po celém světě.

Společnost XUD STEEL (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY), založená v roce 2005, s rozlohou více než 50 000 metrů čtverečních a více než 100 zaměstnanci, má roční produkci přes 60 000 tun. Společnost XUD STEEL pracuje jako profesionální výrobce a vývozce ocelových výrobků, zaměřuje se hlavně na bezešvé trubky z uhlíkové oceli, přesné trubky tažené za studena, pístní tyče, přesné broušené trubky, hydraulické válce, hydraulické zvedáky, legované/pozinkované ocelové trubky, pozinkované/předbarvené pozinkované ocelové cívky a pásy.

Naše společnost udržuje přátelské a kooperativní vztahy mezi tuzemskými ocelárnami Top 10 po celý rok. Mezi strategické partnery patří: TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG GROUP, VALIN atd. Máme vlastní zpracovatelské závody v severní a jižní Číně, abychom mohli zákazníkům poskytnout více služeb na míru, jako je jemná povrchová úprava (honování/broušení/leštění), tepelné zpracování, délkové dělení, povrchové úpravy atd.

Díky vynikající technologii a bohatým zkušenostem v tomto oboru po mnoho let naše výrobky a služby zcela odpovídají různým požadavkům zákazníků, můžeme vyrábět podle speciálních potřeb/návrhů koncových uživatelů, což se těší uznání a dobré pověsti u zákazníků v tuzemsku i po celém světě. Prodejní síť společnosti XUD STEEL pokrývá mnoho zemí. Například USA, Austrálie, Německo, Itálie, Mexiko, Brazílie, Rusko, Ukrajina, Jižní Korea, Thajsko, Vietnam, Filipíny, Srí Lanka, Malajsie, Indonésie, Nizozemsko, Saúdská Arábie, Írán, Indie, Spojené arabské emiráty atd.

Naše ocelové výrobky se široce uplatňují v hydraulickém tlaku strojírenských strojů, pneumatických lineárních akčních členech, válcích čerpadel ropných vrtů, pláštích mikromotorů, systémech mazacích kuliček, trnech hliníkových fólií, vysokotlakých plynových lahvích, automobilových hřídelích, textilním, tiskařském a barvířském, sklářském obalovém průmyslu, převodových válcích a dalších oborech, stavebnictví (ocelové konstrukce), domácích spotřebičích, výrobě automobilů, kontejnerů (výroba ocelových stodol), dopravě a nábytkářském průmyslu.

Jako profesionální výrobce a dodavatel přesných bezešvých ocelových trubek/trubek, hydraulických válců, hydraulických zvedáků, ocelových svitků gi/ppgi jsme získali certifikát kvality ISO 9001 a ISO 14000. Náš tým pro výzkum a vývoj bude spolupracovat, aby nabízel vysoce kvalitní výrobky podle požadavků zákazníků. Přátelé z celého světa jsou srdečně vítáni k návštěvě společnosti XUD STEEL a k projednání otázek spolupráce. Pro více informací o nás navštivte naše webové stránky www.xudsteel.com.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Umístění
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.