Katalog

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Nejlepší čínští výrobci automatických tvářecích strojů

Odpovědět na inzerát

ZhuoJie strojní výroba a prodej automatických lisovacích strojů, plně automatický lisovací stroj je druh hliněného pískového odlévacího zařízení, hlavně pro výrobu autodílů, poklopů šachet, šedé litiny, odlitků z tvárné litiny, jako je čerpadlo, vysoká účinnost, každá z pískových forem po dobu 25 sekund, úspora pracovní síly a pracovník, který dohlíží na práci stroje, vysoká kvalita výrobků, stroj vylisovaný z tvrdosti pískové formy, bezchybný box.

Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. se nachází v Linyi Mold vědy a technologie průmyslového parku, pobočka se nachází v Suqian, Jiangsu, od svého založení v únoru 2010, se zavázala poskytovat většinu malých a středních odlévacích podniků s vysokou inteligencí, vysokou spolehlivostí, vysoké náklady výkon automatické lisovací zařízení. Společnost se řídí obchodní filozofií "inovace, harmonie a win-win", vždy se drží nezávislého výzkumu a vývoje a neustále uplatňuje nové technologie, nové materiály, nové postupy, v odlévání, zejména automobilových dílů, železářském průmyslu, je široce používána a vysoce uznávána, prodej se rok od roku zvyšuje, až na 90 milionů juanů ročně. Jako high-tech průmysl, Linyi Zhuojie navázala dlouhodobou spolupráci s Qingdao University of Technology, realizovat "škola-podnik spolupráce, průmysl-univerzita win-win". Díky silné podpoře talentů a politik získaly výrobky společnosti více než 50 národních patentů a získaly ocenění "National Foundry Equipment Innovation Award" a "SX26070 up and down sand shooting automatic modeling and National Foundry Equipment Innovation Award" vydané Čínskou slévárenskou asociací. Stala se vůdčí silou modernizace domácího slévárenského zařízení.
Aby byla zajištěna vysoká stabilita zařízení, trváme na přijetí mezinárodních dodavatelů komponentů linky, elektrické použití německého Siemensu, pneumatické přijetí japonského SMC, CKD díly, hydraulický systém přijetí německého rexrothu, japonský výzkum oleje atd., po ověření, uznání trhu a podpoře, ve skupině zákazníků změnila minulost kruté konkurence na cenu Vedoucí benigní vývoj průmyslu výroby licích zařízení.
V průběhu let nezapomínáme na původní záměr, přízemní, tvrdé výrobky a služby, v oboru získat dobrou pověst. Jako dodavatelé zařízení víme, že úspěch jakéhokoli úspěchu od všech zákazníků a vývoje, proto vždy bude mít nejvyšší prioritu zájmy zákazníků, naši prodejní a konstrukční pracovníci budou pečlivě naslouchat vašim požadavkům a Návrhům, nikoli zařízení jako konečný cíl prodeje, prodejní úspěch, je jen začátek našich služeb, ZhuoJie po 7 * 24 hodin, Poskytovat celoživotní technickou podporu zákazníkům. To je důvěra ve výrobek, ale také zodpovědnost za zákazníka. Společnost vždy dodržovala 100% spokojenost zákazníků účelu služby, pro většinu nových i starých zákazníků poskytovat komplexnější, promyšlený, rychlý servis. V budoucnu se společnost Linyi Zhuojie vydá do světa s řemeslným duchem dokonalosti a omladí zemi pomocí vědy a techniky.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
linyi

Umístění
Luozhuang Mould Industrial Park