Katalog

Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd

Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd

Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd

11.11.2022 05:00

Meziprodukty Sorban draselný v prášku CAS 24634-61-5.

Odpovědět na inzerát

Konzervant pro chemické potravinářské přísady pro výzkumné účely, skladem a bezpečný k použití.

Popis produktu
Konzervační prostředek CAS 24634-61-5 Sorban draselný

Chemický název. Sorban draselný
Molekulární vzorec: C6H Molekulový vzorec: C6H7KO2
Molekulová hmotnost: 150,22
Vlastnosti: Bílé krystaly nebo krystalické granule
Bílé krystaly nebo krystalické granule

Můžeme dodat také ve formě prášku

Sorban draselný je draselná sůl kyseliny sorbové s chemickým vzorcem C6H7KO2. Používá se hlavně jako konzervační látka v potravinách.

Sorban draselný je účinný v řadě aplikací včetně potravin, vína a výrobků osobní péče.
Sorban draselný se vyrábí reakcí kyseliny sorbové se stejným množstvím hydroxidu draselného. Vzniklý sorban draselný lze krystalizovat z vodného roztoku ethanolu.

Položka FCC-V/E202 Výsledek
Označení splněno Standard splněno Standard
Vzhled bílé granule nebo prášek bílé granule
Výsledek zkoušky 99,0 % - 101,0 % 100,71 %
Volné kyseliny (jako kyselina sorbová) max. 1 % Nezjištěno
Volné zásady (jako K2CO3) max. 1 % 0,7 %
Těžké kovy (jako Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arzen (jako As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Ztráta sušením ≤ 1,0 % 0,38
Olovo ≤ 2 ppm < 2 ppm
Bod tání (jako kyselina sorbová) 133,0 °C-135,0 °C 133,0 °C-135,0 °C
Rtuť ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehydy ≤ 0,1 % 0,002 %

Úloha sorbanu draselného

Sorban draselný může účinně inhibovat růst a množení škodlivých mikroorganismů, jako jsou plísně, kvasinky a kyslíkaté bakterie, Staphylococcus aureus a Salmonella, ale je neúčinný proti prospěšným mikroorganismům, jako jsou anaerobní bakterie.ných mikroorganismů, jako jsou anaerobní bacily a Lactobacillus acidophilus, téměř účinněji působí proti vývoji než proti sterilizaci, čímž účinně prodlužuje trvanlivost potravin a zachovává jejich původní chuť

Sorban draselný Použití

1. Slouží k ochraně potravin před mikroorganismy. Široce se používá v potravinářském, kosmetickém, zemědělském a jiném průmyslu. Inhibitory plísní a kvasinek, potraviny, fungicidy, denaturanty pro sušení oleje, baktericidy atd.
2. Kyselina sorbová v alkoholu a nápojích.
3. 3. kyselina sorbová v sójové omáčce, výrobcích ze sójové omáčky a nakládané zelenině.
4. Kyselina sorbová a draslík ve vodních produktech.
5. Kyselina sorbová v mase a uzeninách.
6. Kyselina sorbová v čerstvé zelenině a ovoci.
7. Kyselina sorbová při konzervaci pekařských výrobků.
8. Kyselina sorbová v konzervovaných potravinách, cukrovinkách a čerstvých potravinách.
9. Kyselina sorbová v čerstvém sýru.
10. Kyselina sorbová při konzervaci margarínu.
11. Konzervační prostředek pro čerstvé potraviny, kyselina sorbová v jiných výrobcích.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Hubei

Umístění
Wuhan