Katalog

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

25.10.2022 17:00

KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD. pro zdravotnické potřeby

Odpovědět na inzerát

Skupinový podnik zabývající se tkalcovstvím, bělením, výrobou zdravotnických potřeb atd.

Více než 800 zaměstnanců, různé tkalcovské stavy, skládací stroje, šicí stroje, sterilní balicí zařízení a obvazový stroj o 500 sadách a linky na bělení rolí čistého kyslíku. Naše výrobní kapacita chirurgických obvazů/zdravotnických potřeb je více než 1 000 x 40' FCL.

Disponujeme standardizovanou budovou pro výrobu zdravotnických potřeb a kontrola výrobního prostředí je prováděna přísně podle norem GMP, FDA, EN, s čisticí místností třídy 100 000, s celkovým rozumným uspořádáním výroby, moderním výrobním zařízením a vědeckým řízením.

Všechny naše výrobky se vyvážejí do více než 80 zemí a regionů, zejména do USA a Evropy, s více než 200 zákazníky, včetně některých hlavních hráčů v oblasti zdravotnictví. Na mezinárodním trhu se těší dobré pověsti.

Získali jsme jedno z ocenění "First 500 China National Business Credit Enterprices", které vydala Čínská asociace podniků zahraničního obchodu, Ministerstvo obchodu Čínské lidové republiky a Čínský výbor pro hodnocení úvěrového systému podniků zahraničního obchodu.

 


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
HuBei

Umístění
Wuhan