Katalog

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

04.04.2023 10:30

Elektrické systémy pro elektromobily, automobilové a námořní elektrické systémy, systémy pohonu elektromobilů

Odpovědět na inzerát

Sada pro přenos výkonu, sada pro přestavbu automobilu, řídicí jednotka motoru, vcu, obc, pdu, dc/dc, pro hybridní městský autobus

Systémy EV pokrývají elektrické systémy pro automobilový průmysl a námořní dopravu od 10 kW do 450 kw, zahrnují systémy pohonu EV, řídicí systémy EV a systémy lithiových baterií.Řešení EV společnosti Goevnow se uplatňují především v osobních elektrických automobilech, speciálních elektrických užitkových vozidlech, elektrických autobusech od 6 do 18 metrů, elektrických nákladních automobilech od 2 do 110 tun, elektrických lodích a elektrických strojních zařízeních. Výrobky Goevnow odpovídají trendu ekologické koncepce ochrany životního prostředí všech zemí světa, Elektrická vozidla a elektrické čluny se systémy Goevnow EV přispívají ke snížení znečištění výfukovými plyny ze silnic a znečištění vodní hladiny ropnými látkami.

Společnost Goevnow přizpůsobuje kompletní sadu řešení elektrických vozidel/elektrických člunů Goevnow pro zahraniční zákazníky podle různých parametrů vozidel. Společnost Goevnow poskytla kompletní elektrické systémy pro elektrické nákladní automobily, elektrické jachty, elektrická zemědělská vozidla, elektrické autobusy, elektrické nákladní automobily, elektrické popelářské vozy, elektrické vyhlídkové lodě, elektrické navijáky, hybridní obojživelná vozidla, elektrické traktory, elektrické těžké nákladní automobily atd. zákazníkům z řad výrobců vozidel/člunů/strojů z východní Asie, jihovýchodní Asie, Afriky, Oceánie, Středního východu, Evropy a Ameriky. Usilujeme o podporu elektrifikace světa, snižování emisí uhlíku a o to, aby byl svět šetrnější k životnímu prostředí a lepší.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong

Umístění
Shantou