Katalog

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

21.03.2023 01:00

Generátor dýchání vodíku

Odpovědět na inzerát

Stroj je vybaven světově pokročilou technologií Spe (pevný polymerní elektrolyt), známou také jako PEM (protonová výměnná membrána). Elektrolýzou čisté vody s velmi stabilním výstupním proudem a tlakem se vyrábí vodík o vysoké čistotě až 99,99 %. Přístroj má velký digitální displej: Výstupní proud H2, pracovní podmínky H2, čistota H2, s 1 -. 6 hodin, funkcí nastavení času, zobrazením zbývajících hodin a minut, funkcí alarmu nízkého obsahu vody, funkcí vysokého TDS. K dispozici je také režim spánku s možností použití pouze čistého vodíku nebo vodíku a kyslíku dohromady.

Přístroj má ukazatel hladiny vody a různé bezpečnostní funkce, které zajišťují bezpečné používání. Uvnitř přístroje je nainstalován vysoce účinný čistič, který vodu čistí, a zákazníkovi stačí po šesti měsících vodu vyměnit. Tato zařízení s dlouhou životností mohou vyrábět vodík 5 až 10 let bez jakékoli poruchy, protože jsou použity pouze vysoce kvalitní díly.

Celý stroj je zvenku vyroben ze železa, díky čemuž je stabilnější a odolnější při používání. K dispozici je ve dvou barvách, bílé a zlaté.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Shandong Province

Umístění
Jinan