Katalog

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

16.03.2023 06:00

Creaform GoSCAN 50

Odpovědět na inzerát

Použitý Creaform GoSCAN 50 na prodej, velmi málo používaný rok 2014, málo hodin používání
Stále jako nový, ve výborném perfektním stavu. Integrovaný se softwarem VXelements. Prodej včetně příslušenství kufřík, kalibrační deska, napájecí zdroj, vlastní USB kabel.

Creaform GO!SCAN 50 je nejuniverzálnější ruční přenosný 3D skener. Díky hybridnímu polohování, měření na profesionální úrovni a plnobarevnému skenování zvládne GO!SCAN 50 vše a zároveň uživatelům přináší nejjednodušší 3D skenování v bílém světle.

Go!SCAN 50 využívá technologii strukturovaného bílého světla pro 3D skenování široké škály objektů a jejich textur (barev): mechanických dílů, historických artefaktů, maket a prototypů.

Creaform Go!SCAN 50 je vhodný pro skenování středních a velkých objektů. Tento 3D skener navíc nabízí velmi zajímavý poměr ceny a výkonu. Hodí se pro různé případy použití, jako je reverzní inženýrství, všechny kroky konstrukčních a výrobních procesů, muzeologické památkové péče, restaurování, digitální archivace i zábava.

Technické specifikace Creaform GoSCAN 50
Rozsah velikosti dílů (doporučený): 0.3 - 3,0 m
Rozlišení: 0.5 mm
Přesnost: Až 0,10 mm (0,004 palce)
Rychlé 3D skenování: Typické objekty jsou naskenovány za 5 minut nebo méně
Možnost barevného skenování: Vizuálně působivé barevné výsledky s neuvěřitelnou úrovní detailů.
Zdroj světla: Bílé světlo (LED)
Rozlišení textury: Bílé světlo: 50 až 150 DPI
Barvy textur: 24 bitů
Integrovaný software: VXelements
Kompatibilní software: VXelements 3D Systems (Geomagic® Solutions), InnovMetric Software (PolyWorks), Dassault (CATIA V5 a SolidWorks), PTC (Pro/ENGINEER), Siemens (NX a Solid Edge), Autodesk (Inventor, Alias, 3ds Max,
Dodávané příslušenství: VXelements 3D Systems (Geomagic® Solutions), InnovMetric Software (PolyWorks), Dassault (CATIA V5 a SolidWorks), PTC (Pro/ENGINEER), Siemens (NX a Solid Edge), Autodesk (Inventor, Alias, 3ds Max,
Volitelné příslušenství: Přenosné pouzdro, kalibrační deska, napájecí zdroj, vlastní kabel USB: Certifikovaný přenosný počítač, Field pack (pro venkovní použití, skenování na místě)


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Indonésie

Oblast
east asia

Umístění
Jakarta

Datum ukončení
12.03.2025 23:35