Katalog

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

17.02.2023 00:00

Dodávka tiskárny A1 A2 A3 DFT od společnosti ColorGood - ražba triček

Odpovědět na inzerát

Tiskárna DTF s bílým inkoustem

Oblast použití:
Vlastnosti ražby triček: prášková technologie na ochranu životního prostředí, vysoká pružnost, omyvatelnost, odolnost proti tření, měkký dotek.
Vlastnosti embosovaných oděvů: ochrana životního prostředí, vysoká elasticita, omyvatelnost,
Vlastnosti embosovaných kufrů: ochrana životního prostředí, vysoká neprůhlednost, odolnost proti tření za sucha, vysoká pevnost, žádné záhyby a vrásky.
Vlastnosti reflexní/osvětlovací horké ražby: Ochrana životního prostředí, vysoká pružnost, omyvatelnost, odolnost proti tření.
Bílý inkoust pro horkou ražbu je vhodnější pro online objednávky, jako je personalizované oblečení pro zamilované, oblečení pro rodiče a děti Není nutná výroba desek. Lze jej tisknout na jeden kus nebo vyrábět v sériích.
Horká ražba bílým inkoustem se zaměřuje na velký rozvoj personalizace. Denní produkce sady lisů pro horkou ražbu může přesáhnout 500 kusů. Jedna osoba je jedna výrobní linka a lze ji snadno ovládat bez zkušeností. V porovnání s jinými malými zařízeními je kapacita tiskárny s horkou ražbou bílým inkoustem společnosti Shenzhen Coke Valley poměrně vysoká. Výhody individuální výroby a sériové výroby umožňují ostatním podnikům přijímat velké zakázky z továren a malé zakázky ze sítí.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
GuangDong

Umístění
ShenZhen