Katalog

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

CNC OBRÁBĚNÍ DÍLŮ

Odpovědět na inzerát

Asianstar CNC obrábění Factory, počínaje rokem 2005 se nachází v Dongguan City, provincie Guangdong, Čína, je profesionální CNC obrábění dílů výrobce, s dlouhodobým vývojem, nyní máme více než 80 zaměstnanců se zařízením 135 strojů a výrobní plochy 2500SM.

S našimi zkušenými zručný tým inženýrů, poskytujeme vysoce kvalitní zakázkové CNC kovové a plastové díly pro světové klienty v mnoha průmyslových odvětvích oblasti. Vždy jsme oceňováni díky vysoké toleranci kvality a komplexnímu servisu více procesů. Nyní pracujeme pro partnery klientů z USA, Evropy, Středního východu a Asie a podporujeme projekty klientů vynikající kvalitou, nejnižšími náklady a rychlými dodacími lhůtami.

Až dosud poskytujeme služby zahrnující CNC soustružení, CNC frézování, CNC soustružení a frézování, CNC vrtání, broušení, vytlačování hliníku, kovářské služby, výrobu plechů atd. A na výrobky aplikujeme různé povrchové úpravy podle požadavků objednávky.

Materiály, které používáme při CNC obrábění, jsou většinou kovy a plasty, jako je hliník, mosaz, měď, nerezová ocel, měkká ocel, titan, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, nylon, PTFE atd. Náš tým inženýrů hluboce rozumí materiálům a používáme správné materiály pro výrobu v závislosti na výrobních funkcích. Vybíráme také nejlepší výrobní řešení a nástroje a frézy pro jedinečné materiály.

Kromě bohatých výrobních zkušeností jsme také vybudovali přísný systém kontroly kvality, abychom mohli kontrolovat kvalitu našich výrobků. Máme systém kontroly kvality, který zahrnuje soubor kontrolních postupů kontroly kvality před zahájením výroby, kontroluje výrobní postup přísně podle podrobností o kvalitě a během výrobního procesu provádíme kontrolu kontroly kvality a nakonec provádíme závěrečnou kontrolu kvality každé položky před zabalením. Díky tomuto vyvinutému systému kontroly kvality jsme schopni dokonale kontrolovat přesnost výroby a vzhled výrobků a předkládat klientům vynikající výrobky.

 


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong

Umístění
Dongguan