Katalog

Tvarovací nůž HSS "Berlin Profile

27.02.2023 15:00

Tvarovací nůž HSS "Berlin Profile

Odpovědět na inzerát

1 sada profilovacích nožů HSS + deflektor pro lišty a podlahové lišty s "Berliner", "Altberliner" nebo "Hamburger Profil"

1 sada profilových nožů HSS + deflektory pro výrobu lišt s profilem Berlin, Old Berlin nebo Hamburg. S touto kompletní sadou, která se skládá ze 2 profilových nožů a 2 profilových deflektorů, si můžete snadno vyrobit vlastní soklové lišty, lišty a podlahové lišty. Sada se dokonale hodí jako příslušenství k univerzální bezpečnostní profilové frézovací hlavě 40 mm a také k profilové frézovací hlavě Uni 40 mm široké v systému Euro. Tato sada fréz je v souladu s předpisy BG a dodává se v plastovém obalu. Upozorňujeme, že řezná hlava, upínací nástroje ani další příslušenství nejsou součástí dodávky.

Sada profilových fréz HSS pro soklovou lištu nebo základovou desku "Hamburg / Berlin / Altberlin" byla navržena tak, aby kopírovala stylový design soklových lišt ve vilémovském stylu ve velkých městech severního Německa a zejména v Berlíně. Z tohoto důvodu se pro tento profil vžily různé názvy lišt a soklových lišt. S profilem soklové lišty Altberliner se však setkáte i v mnoha dalších oblastech Německa. V závislosti na regionu se tento profil nazývá také "hamburská soklová lišta", "berlínská soklová lišta" nebo "staroberlínská soklová lišta".


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Německo

Oblast
Sachsen

Umístění
Wurzen