Katalog

Fruktóza krystalická

06.03.2023 11:00

Fruktóza krystalická

Odpovědět na inzerát

Krystalická fruktóza je ideální zdravé sladidlo zpracované z kukuřice. Odhaduje se, že je asi o 20 % sladší než stolní cukr a o 5 % sladší než HFCS.

Přednosti výrobku:
1) jedná se o přírodní sladidlo namísto umělého sladidla, protože fruktóza se přirozeně vyskytuje v ovoci a zelenině a také v medu.
2) má nejvyšší sladivost mezi přirozeně se vyskytujícími cukry. Její sladivost je 1,3 až 1,8krát vyšší než sladivost sacharózy. K dosažení stejné sladivosti lze její použití ve srovnání se sacharózou snížit. Sladkost je jeho nejdůležitější vlastností proti ostatním výhodám. Její sladkost není stálá, ale mění se s teplotou. Čím nižší je teplota, tím větší je sladkost.
3) chuťové pohárky na jazyku vnímají fruktózu nejdříve ve srovnání s glukózou a sacharózou a vjem rychle mizí. Nezakrývá uvolňování chuti glukózy a sacharózy, protože její vrchol uvolňování chuti se objevuje dříve než u glukózy a sacharózy. V důsledku toho se chuť nápoje přídavkem krystalické fruktózy nezlepší a/nebo neudrží.
4) není pravděpodobné, že by ji streptokoky v ústní dutině přeměnily na kyselinu. Na rozdíl od sacharózy nebude streptokoky využita k produkci glukanu, čímž se potlačí vznik zubního kazu. Proto se může používat jako sladidlo ve výrobcích pro děti.
5) díky nízkému glykemickému indexu stoupá glykémie po požití pomalu a vyžaduje méně inzulinu než jiné cukry, což je výhodné pro osoby s cukrovkou 2. typu a obezitou.

Použití výrobku: běžně se používá jako výživné sladidlo v potravinách a nápojích. Také se může používat jako zvlhčující látka v kosmetice.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Shanghai

Umístění
No.201 Xin Jinqiao Road