Katalog

Textilní výrobky pro pohostinství

17.03.2023 00:00

Textilní výrobky pro pohostinství

Odpovědět na inzerát

DPF TEXTILE je předním výrobcem a vývozcem textilních výrobků prémiové kvality pro pohostinství po celém světě.

Společnost Shanghai DPF Textile Co., Ltd byla založena v roce 2006. Je jedním z nejlepších velkoobchodních dodavatelů v Číně. Naší hlavní činností je zásobování hotelů a dalších zařízení na místní úrovni i po celém světě všemi druhy výrobků, jako je koupelnové/pokojové/restaurační prádlo.

Naši zkušení zaměstnanci jsou připraveni uspokojit poptávku zákazníků ve více než 100 zemích a poskytnout jim perfekcionistické služby pro jejich potřebu propagovat jejich podnikání od 3 do 5 hvězdiček.
Naše továrna se nachází ve městě Nantong, na ploše 30 000 m2. S celkem 200 zaměstnanci. Naše výrobní linka využívá nejmodernější technologie při zpracování a výrobě všech druhů tkanin v počítačovém řídicím systému pro dokonalost výrobku na ručníkových stavech, bělení, barvení. Vše je prováděno precizně a v souladu s certifikací výrobků ISO9001.

Naše výrobky úspěšně vyvážíme do Asie/Evropy/Severní Ameriky/Jižní Ameriky/Blízkého východu/Afriky a Oceánie. Naším cílem je rozšířit náš trh do celého světa, do všech zemí. Proto nás můžete kontaktovat prostřednictvím našich webových stránek nebo e-mailu, abychom prozkoumali naše podnikání na vašem trhu, a doufáme, že se brzy ozvete.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Kontakty

Stát
Čína

Oblast
Shanghai