Katalog

Magnety pro hrnce s gumovým povlakem z Číny

24.04.2023 11:05

Magnety pro hrnce s gumovým povlakem z Číny

Odpovědět na inzerát

Pogumované hrncové magnety se také nazývají pogumované magnety, které jsou vyrobeny ze silných neodymových magnetů, odolných ocelových částí a pryže TPV. Společnost WZ Magnetics vyrábí kompletní řadu pogumovaných hrncových magnetů pro držení a urychlení bez vrtání a svařování.

WZ Magnetics je poskytovatelem řešení magnetických výrobků, Poskytuje různé magnetické výrobky/systémy/řešení, které nahrazují tradiční řešení při upevňování, fixaci, držení atd.

Zaměřuje se na poskytování nejlepších magnetických upevňovacích řešení. Společnost WZ Magnetics je hrdá na to, že poskytuje vysoce kvalitní výrobky, které jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby a požadavky zákazníků. Naše společnost se zavazuje dodávat správný výrobek ve správný čas, s bezkonkurenční kvalitou, inovacemi a službami. Máme zkušenosti s poskytováním plné podpory od prototypů až po série a s udržováním dlouhodobé úrovně kvality u velkých sérií.

WZ Magnetics má zkušený tým, který se specializuje na výrobu různých typů permanentních magnetů, včetně spékaných a lepených NdFeB, litých a spékaných Alnico, spékaných SmCo magnetů a souvisejících magnetických sestav.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Jiangsu

Umístění
Kunshan