Katalog

Neodymové magnety potažené gumou

23.04.2023 11:00

Neodymové magnety potažené gumou

Odpovědět na inzerát

U neodymových magnetů s gumovým povrchem hraje roli také barva

Při výběru magnetů pro konkrétní aplikaci je důležitým faktorem typ použitého povlaku. Magnety potažené pryží mají ve srovnání s jinými typy povlaků jedinečné výhody. Různé barvy pryžového povlaku lze použít pro zvýšení estetiky nebo zlepšení výkonu magnetů v určitých aplikacích. Stejně tak tyto barevné povlaky nabízejí dodatečnou ochranu před UV zářením, takže jsou ideální pro venkovní aplikace.

Tyto povlaky poskytují širokou škálu barev od červené a modré po zelenou a žlutou atd. Různé barvy mohou mít různé využití v závislosti na aplikaci. To z nich činí univerzální nástroje pro různé úkoly a odvětví.

Společnost WZ Magnetics jako výrobce magnetů s gumovým povlakem nabízí řadu výhod při použití v různých aplikacích. Gumový potah nejenže dodává magnetu estetický vzhled. Poskytuje však také vysoké tření a zabraňuje sklouznutí nebo poškrábání kontaktních ploch. Kromě toho hraje důležitou roli při aktuálních aplikacích také škála barev gumového povlaku montážních magnetů, které jsou k dispozici pro gumové povlaky.

Většina barev pryžových potahovaných magnetů je černá, ale ne všechny barvy pryžových potahů jsou černé. Podle vašich požadavků lze vyrobit i jiné barvy, například modrou, červenou, žlutou a oranžovou. Bílá barva pogumovaného magnetu se většinou používá k dekoraci na strop, tabuli atd. Vzhledem k tomu, že bílá barva se snadno snáší s ostatními barvami. Červená a oranžová barva vynikají, lze je použít na místech, která potřebují upoutat něčí pozornost.

Tyto barevné povlaky jsou v souladu s předpisy Rohs & Reach a také s certifikací ISO-9001 Výrobce magnetů s gumovým povrchem. Jsou stejně dobré jako černé, pokud jde o odolnost proti UV záření, vlastnosti proti stárnutí atd. Jsme schopni vyrobit další barvy povlaku pogumovaných neodymových magnetů na základě požadavku aktuální aplikace.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Jiangsu

Umístění
Kunshan