Katalog

9 příkladů použití magnetu s gumovým povlakem NdFeb

26.04.2023 01:05

9 příkladů použití magnetu s gumovým povlakem NdFeb

Odpovědět na inzerát

Magnet s gumovým povlakem známý jako vodotěsný magnet, pogumovaný magnet, magnet potažený gumou. Který je vyroben ze silných neodymových magnetů, odolných ocelových částí a potažen vodotěsnou TPV gumou. Pogumované magnety poskytují silnou vertikální přídržnou sílu i smykovou sílu zvýšením povrchového tření. Pogumování nezanechává snadno škrábance.

Pogumované hrncové magnety jsou velmi oblíbené v řadě průmyslových odvětví. Výrobek se skládá z řady silných neodymových magnetů uspořádaných do kruhu a obalených pryžovým kotoučem. Každá nálepka na hrnce má uprostřed praktický upevňovací bod. Magnety na hrnce potažené pryží mají vnější závit nebo vnitřní výztužné připojovací body pro háčky, otvory nebo šrouby.

Pryžový povlak pomáhá chránit podkladový materiál před korozí a také dodává výrobku estetický vzhled. Vzhledem k různým vlastnostem pogumovaných magnetů se v současné době pogumované magnety široce používají v různých podaných, Následuje 9 typů aplikací pogumovaných magnetů.

1. Správa kabelů
Když vás obtěžují chaotické dráty, kabely a musíte je spravovat pomocí různých háčků, které se navlékají nebo přivařují na stěny. Magnety s pogumovaným povlakem s držákem pro uchycení kabelů vám přinesou nejefektivnější způsob jejich správy. Stačí umístit magnet tam, kam chcete, a pak provést kabely přes svorku a práce je hotová.

2. Montáž pracovních světel
Magnety s pogumovaným povrchem lze díky jejich vynikající přídržné síle namontovat také s různými pracovními světly na libovolné místo, použijte je tam, kde nesmíte svařovat nebo vrtat.

3. Montážní nářadí pro vozidla
Magnety s pogumovaným povrchem zajišťují vynikající přilnavost zvýšením povrchového tření, aniž by zanechávaly stopy nebo škrábance. Magnety potažené pryží, u nichž je kontaktní plocha pro adsorpci magnetů dobře chráněna před poškrábáním, Pryžový povlak umožňuje jejich upevnění a odstranění bez poškození laku na osobních a nákladních automobilech nebo karavanech. Není třeba svařování a vrtání, Můžete je snadno namontovat nebo rychle odstranit bez poškození konstrukce.

4.venkovní kamery, senzory a další příslušenství zavěšené na
neodymových magnetech jsou potaženy tenkou vnější gumovou vrstvou, která chrání magnet před okolním prostředím. Magnety s gumovým povlakem mají rozmanité scénáře použití, které lze použít při montáži s upevněním fotoaparátů a dalšího příslušenství, zvyšují pohodlí života.

5. Montáž žebříků pomocí pogumovaných magnetů
Pogumované magnety mají dobrý výkon na smykovou sílu, takže když chcete namontovat žebřík vertikálně, je smyková síla klíčovým faktorem pro zajištění bezpečnosti.

6. Zavěšení přístrojů nebo jiných zařízení
Tyto magnety lze použít kdekoli chcete, pro průmyslové použití nebo pro domácnost. Jen je třeba dbát na to, aby byl upevňovací povrch magneticky vodivý.

7. Montáž magnetů s gumovým povlakem s majáky
Naše vysoce výkonné neodymové magnety se mohou pochlubit velmi vysokou přídržnou silou , při použití při montáži majáku na střechu automobilu, který lze použít až do maximální rychlosti 200 km/h .

8. Použití pogumovaných hrncových magnetů k zavěšení nápisů
Mnoho supermarketů používá pogumované hrncové magnety k zavěšení nápisů nebo plakátů. Během používání zajišťují pevné uchycení a v případě potřeby je lze snadno odstranit.

9. Pro těžké dveře a zámky se používají také neodymové magnety s pogumovaným povrchem.
Neodymové magnety s pogumovaným povrchem jsou stále oblíbenější volbou pro těžké dveře a zámky. Tyto silné magnety mohou zajistit vynikající pevnost a odolnost dveřních zámků, stejně jako větší rozsah pohybu a snadné použití. Jejich pogumování je navíc chrání před povětrnostními vlivy, takže jsou ideální volbou pro venkovní použití.

 


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Jiangsu

Umístění
Kunshan