Katalog

48V lithium-iontová baterie pro serverový rack

24.04.2023 17:00

48V lithium-iontová baterie pro serverový rack

Odpovědět na inzerát

Baterie pro montáž do stojanu nabízené společností Amp Nova představují spolehlivé a účinné řešení záložního napájení pro kritické systémy. Tyto baterie, zkonstruované na základě pokročilé lithium-iont-fosfátové technologie, nabízejí oproti tradičním bateriovým systémům několik výhod.

Jednou z klíčových výhod je jejich vyšší hustota energie, která umožňuje uložit více energie na menší fyzické ploše. Díky tomu jsou vhodné pro použití v serverovnách a datových centrech, kde je omezený prostor. Kromě toho jsou tyto baterie navrženy s robustní konstrukcí a pokročilými chladicími systémy, které zajišťují optimální výkon i při velkém zatížení a extrémních teplotních podmínkách.

Baterie pro montáž do racku společnosti Nova jsou také vysoce přizpůsobitelné, s řadou možností pro různé úrovně výkonu, dobu provozu a připojení. To umožňuje podnikům přizpůsobit řešení záložního napájení jejich specifickým potřebám a zajistit, aby kritické systémy zůstaly v provozu i v případě výpadku proudu nebo jiného narušení.

Díky životnosti až 10 let za optimálních podmínek nabízejí tyto baterie výjimečnou spolehlivost a dlouhou životnost. Podniky všech velikostí mohou pro své kritické potřeby záložního napájení využívat pokročilé technologie, robustní konstrukci a možnost přizpůsobení stojanových baterií Amp Nova.


Specifikace:

Typ baterie
LFP-Lithium iron phosphate-LiFePO4
Jmenovité napětí
51,2 V (16 článků)
Jmenovitá kapacita
100 Ah
Jmenovitá energie
5,12 KWh
Velikost
Š450*H604*D195 mm
Hmotnost
55 KG
Mezní napětí při nabíjení
57,6 V
Mezní napětí při vybíjení
43.2 V
Standardní nabíjecí proud
20 A
Max. nabíjecí proud
80 A
Standardní vybíjecí proud
50 A
Max. vybíjecí proud
100 A
Provozní teplota
0 - 45 ℃
Funkce BMS
Systém řízení baterií (BMS)Vestavěný, napěťová a proudová ochrana proti přebití a vybití , podpora CAN/RS485/RS232


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Shenzhen, Guangdong

Umístění
Shenzhen, Guangdong