Katalog

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

27.04.2023 13:09

lis na olej ze semen, mlýn na olej, olejový filtr, lis na slunečnicový olej.

Odpovědět na inzerát

Jsem Ivy z Henan Benteng Machine Co., LTD v Číně, profesionální výroba lisu na olej v Číně , s více než 20 let zkušeností. specializujeme se na výrobu šroubového lisu na olej a automatického lisu na olej a hydraulického lisu na olej a dalších pomocných zařízení, jsme lídrem lisu na olej a linky na lisování oleje s plnými zkušenostmi více než 20 let, pokud máte potřebu stroje, kontaktujte nás kdykoli. Náš lis na olej lze použít pro různé olejniny a má vysokou výtěžnost oleje. Zaručujeme, že vám nabídneme nejlepší kvalitu a služby za nejvýhodnější cenu. Na našich webových stránkách najdete také mnoho novinek a průmyslových článků.

Jsme Benteng Machine, lídr v oblasti lisování oleje a lisování oleje, pokud máte potřebu, kontaktujte nás kdykoli, zaručíme nejlepší kvalitu a služby za nejnižší cenu.

1Q: Šetří váš lis na olej elektřinu?

A: Náš lis na olej je energeticky úsporný. Our production models that 3-5kg/h,8-12kg/h,50-75kg/h,100-200kg/h,200-250kg/h,250-350kg/h,300-400kg/h,350-500kg/h,500-600kg/h,700-1000kg/h. Různé typy oleje mají různý výkon, napětí je 380 V, ale můžeme jej také navrhnout na 220 V, 440 V a můžeme navrhnout podle vašeho požadavku.

2Q: Je lis na olej dobrý na provoz? Šetří pracovní sílu?

Odpověď: Náš lis na olej potřebuje k obsluze pouze jednu osobu, je jednoduchý a pohodlný, šetří pracovní sílu. máme lis na olej pro domácí použití, jednošnekový lis na olej、automatický kombinovaný lis na olej a hydraulický lis na olej. V každém případě šetří pracovní sílu.

3Q:Je lis na olej produktivní?

A:Jistě, náš lis na olej má vysokou výtěžnost oleje a zbytkový olej je < 6,5 %.

4Q:Mají vaše lisy na olej záruku kvality a technickou záruku? Existuje po zakoupení poprodejní servis?

Odpověď: Ano, naše kvalita je na špičkové úrovni a lis na olej může mít po prodeji záruku jeden rok , máme profesionální inženýry , můžeme kdykoli nabídnout online servisní podporu.

5Otázka: Jaký je rozdíl mezi jednoduchým lisem na olej a automatickým kombinovaným lisem na olej?

Odpověď: Jednoduchý lis na olej je pouze lis na olej, automatický kombinovaný lis na olej je lis na olej se dvěma vakuovými filtry na olej, používá se nejnovější technologie, může lisovat surový olej a filtrovat olej současně, můžete získat čistý jedlý olej přímo. jak jednoduchý lis na olej, tak automatický lis na olej lze použít pro různá olejnatá semena s vysokou výtěžností oleje, jsou velmi oblíbené mezi našimi zákazníky.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou