Katalog

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - Vaše jediné řešení pro vysoce kvalitní vrtací nástroje a příslušenství

Odpovědět na inzerát

Spolehlivá a efektivní řešení vrtání pro důlní, stavební a geotechnické aplikace

Vítejte na stránkách společnosti RS Rock Drilling, kde najdete veškeré vrtací nářadí. Jsme specializovaným výrobcem špičkového vrtacího nářadí s příklepem, vrtacího nářadí pro hlubinné vrtání, vrtacích tyčí, vrtáků PDC a různého příslušenství k vrtacímu nářadí s dlouholetými zkušenostmi v oboru.

Produkty RS:

Ve společnosti RS Rock Drilling jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout komplexní sortiment vrtacího nářadí a příslušenství pro různé vrtné aplikace. Naše špičkové vrtací nástroje s příklepem jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální výkon a účinnost, zatímco naše nástroje pro vrtání do hloubky jsou ideální pro vrtání do hlubokých děr. Naše vrtací tyče jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují odolnost a dlouhou životnost. Kromě toho jsou naše vrtáky PDC nejnovějším přírůstkem do naší produktové řady a nabízejí vyšší účinnost vrtání a delší životnost vrtáků.

RS Technology:

Máme vysoce kvalifikovaný technický tým, který se věnuje navrhování a výrobě vysoce kvalitních vrtacích nástrojů, které splňují průmyslové standardy. Naše moderní výrobní zařízení a přísné procesy kontroly kvality zajišťují, že každý výrobek, který opustí náš závod, splňuje naše vysoce kvalitní standardy.

Služby RS:

Ve společnosti RS Rock Drilling věříme, že spokojenost zákazníků je klíčová. Proto nabízíme komplexní poprodejní služby, včetně technické podpory, školení k výrobkům a servisních služeb, abychom zajistili, že naši zákazníci využijí naše výrobky na maximum.


RS Rock Drilling je vaše komplexní řešení pro vysoce kvalitní vrtací nástroje a příslušenství. Ať už hledáte špičkové vrtací kladiva, nástroje pro vrtání do vrtu, vrtací tyče, PDC vrtáky nebo příslušenství k vrtacím nástrojům, máme pro vás vše. Kontaktujte nás ještě dnes a dozvíte se více o našich produktech a službách.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou