Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

11.05.2023 13:30

Nádrž na kapalný dusík

Odpovědět na inzerát

Nádrž na kapalný dusík má dvouvrstvou strukturu, která se liší od termosky. Je přesnější a vakuum mezi dvouvrstvou komorou z leteckého hliníku je náročnější.

Nádrž na kapalný dusík se obvykle používá k uchování kapalného dusíku po delší dobu, k využití nízké teploty kapalného dusíku k udržení vzorku uvnitř láhve v aktivním stavu. Protože se kapalný dusík odpařuje při teplotě -196 °C, i v nádrži na kapalný dusík se neustále mění na dusík, takže dobrá nádrž na kapalný dusík může zajistit, aby se kapalný dusík odpařoval pomaleji a udržel se déle. Každá nádrž na kapalný dusík je pečlivě vyrobena jedním procesem v továrně a každá nádrž na kapalný dusík byla testována na těkavost a je lepší než množství odpařování stanovené v národní normě.

Při výrobě nádrže na kapalný dusík společnosti Tianchi KGSQ přísně uplatňují specifikaci kvality "Biologické nádoby na kapalný dusík GB/T 5458-2012" a všechny výrobky prošly funkčním testem Institutu pro dohled nad kvalitou výrobků a kontrolu. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001 a EU CE. Poskytujeme vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis

Nádrž na kapalný dusík přímo v továrně, poprodejní bezstarostnost, kontaktujte nás na

.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou