Katalog

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Vstoupil do "jara" růstu výkonnosti "zdravotnických zařízení"

Odpovědět na inzerát

Čínský průmysl zdravotnických prostředků je důležitou součástí čínského zdravotnického průmyslu.

v posledních letech se se zlepšující se životní úrovní lidí a snahou o zdravý život rychle rozvíjí průmysl zdravotnických prostředků. Zvýšila se také poptávka po vysoce přesných kovových dílech pro zdravotnické prostředky.

Z hlediska velikosti trhu se velikost čínského trhu se zdravotnickými prostředky v posledních letech výrazně zvýšila. Podle údajů z průzkumu institucí pro výzkum trhu vzrostl rozsah čínského trhu se zdravotnickými prostředky v posledních letech přibližně o 10 % a očekává se, že si v příštích několika letech udrží trend vysokorychlostního růstu.

1. Celková situace na trhu

Rozsah světového trhu se zdravotnickými prostředky se nadále rozšiřuje. Podle statistik přesáhl v roce 2020 celosvětový trh se zdravotnickými prostředky 440 miliard amerických dolarů a očekává se, že v roce 2030 přesáhne celosvětový trh se zdravotnickými prostředky 800 miliard amerických dolarů, přičemž složená roční míra růstu v letech 2020-2030 bude činit 6,3 %

. Čínský trh se zdravotnickými prostředky se rychle rozvíjí a míra růstu přesahuje průměrnou míru růstu ve světě. Od roku 2015 do roku 2020 se velikost domácího trhu zvýšila z 312,6 miliardy jüanů na 778,9 miliardy jüanů, přičemž složená roční míra růstu činí 20 %. Odhaduje se, že v roce 2030 velikost trhu přesáhne 2,2 bilionu jüanů a složená roční míra růstu v letech 2020-2030 by měla dosáhnout 11 %, což je téměř dvojnásobek úrovně globálního trhu.

2、Segment prodeje a servisu zdravotnických prostředků

V posledních letech se prodej a servis zdravotnických prostředků stal důležitým pododvětvím zdravotnického průmyslu. Vzhledem k tomu, že se vnitrostátní politiky nadále zvyšují, bude se trh stále více standardizovat a přední společnosti v tomto odvětví budou zaujímat větší podíl na trhu. V budoucnu bude segment prodeje přístrojů a služeb velmi důležitý, pokud chtějí společnosti dosáhnout většího podílu na budoucím trhu, musí aktivně upravit strategii rozvoje a posílit výstavbu služeb.

Vzhledem k tomu, že pozornost lidí ke zdraví se stále zvyšuje, má průmysl zdravotnických přístrojů velmi široké perspektivy rozvoje a všechny segmenty lékařské péče čelí obrovským příležitostem rozvoje. Aby se příslušné podniky mohly v budoucnu stát lídry na trhu, musí i nadále tvrdě pracovat na výzkumu a vývoji technologií, rozšiřování trhu atd. V budoucnu bude s neustálým vývojem a uváděním nových výrobků i nadále hnací silou růstu trhu se špičkovými zdravotnickými prostředky.

Společnost Shenzhen Yujiaxin Tech Co, Ltd. pracuje v odvětví přesných dílů pro zdravotnické prostředky již více než 20 let a specializuje se na metalurgické procesy, jako je vstřikování kovových prášků, prášková metalurgie, CNC frézování a přesné lití. Poskytujeme řadu vysoce přesných a kvalitních služeb v oblasti přizpůsobení dílů pro zdravotnické přístroje. Disponujeme více než 20 moderními lisovacími stroji různých typů s tonáží od 6T do 200T a můžeme vyrábět různé výrobky včetně ložisek, přesných ozubených kol a převodovek, výrobků z nerezové oceli, vaček, vodicích tyčí, konstrukčních dílů atd. podle požadavků zákazníků. Doufáme, že přispějeme k rozvoji zdravotnického podnikání.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong Province

Umístění
Shenzhen