Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Jak Dewarovy láhve fungují?

Odpovědět na inzerát

Dewarovy lahve obvykle kupujeme k uchovávání vzorků, které je třeba zmrazit v kapalném dusíku, jako jsou biologické orgány, zvířecí sperma, krevní vzorky, tkáně, vakcíny, viry atd. Možná si říkáte, zda taková nádrž opravdu dokáže uchovávat kapalný dusík při teplotě -196 °C a jak to dělá?

Odpověď zní ano. dewarova láhev tianChi KGSQ má dvouvrstvou konstrukci, vnitřní a vnější vrstva jsou vyrobeny z vysokopevnostního leteckého hliníku a vnitřní a vnější vrstva jsou spojeny pouze trubkou na hrdle, což je speciální FRP konstrukce s vynikající tepelnou izolací, takže teplo z vnější vrstvy se může jen stěží přenášet do vnitřní vrstvy přes vakuovou vrstvu mezi oběma vrstvami, což výrazně snižuje rychlost odpařování kapalného dusíku a zvyšuje schopnost Dewarovy láhve udržet vnitřní teplotu.

Do nádrže pak vložíme vzorek určený ke konzervaci prostřednictvím nosného kbelíku, zakryjeme jej speciální zátkou na hrdle a můžeme využít nízkoteplotních vlastností kapalného dusíku k udržení vzorku v aktivním stavu. Při vyjímání vzorku je důležité, aby se v horní části hrdla trubice nezdržoval příliš dlouho. Teplota v horní a dolní části hrdlové trubice je rozdílná a čím vyšší teplota, tím vyšší teplota, čemuž se nelze vyhnout a co musíme sami kontrolovat.

TianChi KGSQ kontejnery na tekutý dusík při výrobě přísně uplatňují specifikaci kvality "Biologické kontejnery na tekutý dusík GB/T 5458-2012" a všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled nad kvalitou výrobků a kontrolu. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001 a EU CE. Poskytujeme vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat.







Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan