Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Mají naše nádrže s kapalným dusíkem kapalný dusík?

Odpovědět na inzerát

Když porovnáváte a kupujete nádrže na kapalný dusík, určitě si kladete otázku: Bude nádrž na kapalný dusík, kterou si koupím, dodávána s kapalným dusíkem jako minerální voda? Odpověď zní ne, nádrž na kapalný dusík nebude dodávána s kapalným dusíkem.

Především je třeba kapalný dusík přepravovat velmi opatrně, teplota kapalného dusíku je -196 ℃, pokud se během přepravy náhodně rozlije, může způsobit zranění osob, což je více než hodno ztráty. Za druhé, pokud si koupíte nádrž na kapalný dusík skladovacího typu s kapalným dusíkem, musíte se obávat, zda se nepoškodí trubice na hrdle v důsledku otřesů na cestách, a pokud je trubice na hrdle poškozena, nádrž na kapalný dusík nelze používat.

Naše nádrž na kapalný dusík se tedy nedodává s kapalným dusíkem, odkud tedy kapalný dusík pochází? Obvykle se kapalný dusík prodává na místních trzích s plynem a v chemických závodech, ale v zájmu vaší bezpečnosti nezapomeňte nádrž naplnit kapalným dusíkem a dejte si pozor na omrzliny. I když není dodáván s tekutým dusíkem, přiložíme k němu v závislosti na modelu kbelík a ochranný kryt. Jsme prodejcem i výrobcem, každá nádrž na kapalný dusík prochází několika procesy a přísnými testy.

TianChi KGSQ kontejnery na kapalný dusík při výrobě přísně uplatňují specifikaci kvality "Biologické kontejnery na kapalný dusík GB/T 5458-2012" a všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled a kontrolu kvality výrobků. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001 a EU CE. Poskytujeme vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat.







Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou