Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Jak správně naplnit novou Dewarovu láhev kapalným dusíkem?

Odpovědět na inzerát

V zakoupených Dewarových sklenicích není kapalný dusík, pouze láhev, jak tedy správně a bezpečně naplnit kapalný dusík? Po získání nově zakoupené sklenice zkontrolujte, zda na vnější straně sklenice není nějaká boule nebo rozbití, zda je vnitřek suchý a zda uvnitř sklenice nejsou nějaké cizí předměty. Po jejich zajištění můžeme začít plnit kapalný dusík.

Při plnění kapalným dusíkem nádržku předem ochlaďte, nalijte do ní nejprve malé množství kapalného dusíku a teprve poté ji naplňte. Kapalný dusík by se měl plnit na dobře větraném místě, pokud možno venku. Pokud je to nutné provést uvnitř, otevřete okna a dveře, aby bylo zachováno dobré větrání a zabránilo se nebezpečí nízkého obsahu kyslíku způsobeného odpařováním kapalného dusíku do vzduchu. Plnění kapalným dusíkem by mělo probíhat pomalu a v malých množstvích, aby byl proces plnění plynulejší. První vstříknutí kapalného dusíku by mělo činit asi jednu třetinu objemu Dewarovy láhve, poté by se nádrž s kapalným dusíkem měla nechat 24 hodin vychladnout a poté postupně naplnit na požadovaný objem.

Je důležité si uvědomit, že kapalný dusík by měl být plněn s dobrou ochranou, protože ultranízká teplota kapalného dusíku může způsobit omrzliny lidského těla.

Kontejnery na tekutý dusík TianChi KGSQ při výrobě přísně uplatňují specifikaci kvality "Biologické kontejnery na tekutý dusík GB/T 5458-2012" a všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled a kontrolu kvality výrobků. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001 a EU CE. Poskytujeme vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat



Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou