Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Jak zjistím, kolik kapalného dusíku je v Dewarově láhvi?

Odpovědět na inzerát

Při použití Dewarových lahví ke konzervaci vzorků se kapalný dusík neustále odpařuje na plynný dusík, takže množství kapalného dusíku v Dewarově lahvi bude pomalu klesat, dokud nezmizí, ale s klesajícím množstvím kapalného dusíku v lahvi bude teplota ovlivňovat i vzorky ponořené do kapalného dusíku, takže musíme zajistit dostatečné množství kapalného dusíku.

Nejprve můžeme množství kapalného dusíku v láhvi určit tak, že prázdnou láhev zvážíme, když Dewarovu láhev získáme, a poté ji znovu zvážíme po naplnění kapalným dusíkem a odečteme celkovou hmotnost kapalného dusíku. Poté láhev vážíme každých 3-5 dní, abychom zjistili, kolik tekutého dusíku v ní ještě zbývá, ale tato metoda je časově náročná a obvykle se nepoužívá. Druhá metoda spočívá v tom, že se vezme pevná dřevěná tyčinka, na tyčinku se vyznačí stupnice a vloží se do Dewarovy láhve a poloha námrazy po jejím vyjmutí je výškou kapalného dusíku v láhvi. Dalším způsobem je TianChiho alarm, který se obvykle používá v laboratořích. Sonda se umístí nad vzorek v přenosném kbelíku nebo koši a alarm se aktivuje, když kapalný dusík klesne do polohy sondy, což je vhodné a přesné pro zjištění výšky kapalného dusíku. Vzhledem k ceně alarmu je však obvykle jednodušší a rychlejší použít druhou metodu, je však nutné přijmout ochranná opatření, aby nedošlo k omrzlinám.

TianChi KGSQ nádoby na kapalný dusík při výrobě přísně uplatňují specifikaci kvality "Biologické nádoby na kapalný dusík GB/T 5458-2012" a všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled nad kvalitou výrobků a kontrolu. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001 a EU CE. Poskytujeme vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou