Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Automatické plnění kapalným dusíkem - samonosné nádrže na kapalný dusík

Odpovědět na inzerát

Nádrže na kapalný dusík se vyrábějí za účelem uchování vzorků, které vyžadují prostředí s nízkou teplotou, aby zůstaly aktivní, ale ani při precizní konstrukci nemohou ručně vyráběné nádrže zastavit odpařování kapalného dusíku, což vyžaduje neustálé plnění nádrží kapalným dusíkem. Naplnění kapalným dusíkem o teplotě až -196 °C však může u lidí snadno způsobit omrzliny. Aby se tento problém vyřešil, představila společnost TianChi samonasávací nádrže na kapalný dusík.

Na rozdíl od běžných nádrží na kapalný dusík se samonasávací nádrž na kapalný dusík plní kapalným dusíkem automaticky pomocí automatického natlakování. Její vnitřní a vnější vrstva jsou vyrobeny z nerezové oceli, která má vynikající odolnost proti korozi a tepelnou izolaci, a vakuová vrstva uprostřed je vyplněna adsorbentem, což je tenký dovážený vícevrstvý kompozitní materiál bez oleje a tuku s vynikající tepelnou izolací. Ventil v ústí nádrže zároveň řídí výstup kapalného dusíku v nádrži. Když potřebujete naplnit kapalný dusík do jiných nádrží na kapalný dusík, stačí otevřít posilovací ventil a pozorovat zvýšení tlaku v nádrži na ≥0,05 MPa, a pak lze kapalný dusík naplnit automaticky po odšroubování vypouštěcího ventilu, který nevyžaduje lidské vysypávání a nebude ovlivněn elektrickým proudem, skutečně automatická samočinná nádrž na kapalný dusík.

Nádoby na kapalný dusík TianChi KGSQ při výrobě přísně uplatňují specifikaci kvality "Biologické nádoby na kapalný dusík GB/T 5458-2012" a všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled a kontrolu kvality výrobků. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001 a EU CE. Poskytujeme vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat.




Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou