Katalog

Prodej čerstvého kontejneru Stohovatelný úložný box pro chladničku Organizátor skladování zeleniny a ovoce

30.05.2023 00:05

Prodej čerstvého kontejneru Stohovatelný úložný box pro chladničku Organizátor skladování zeleniny a ovoce

Odpovědět na inzerát

Podrobnosti o produktu
Nádoba na skladování v chladničce - tento box na zeleninu je navržen s průhlednou stěnou a vnitřním menším filtračním košem s otvory, který vám umožní snadné mytí zeleniny a ovoce. A má víko, které udrží ovoce, zeleninu, maso atd. potraviny mnohem déle čerstvé.


Kvalitní materiál- Nádoba je vyrobena z potravinářského PET a PP plastu bez BPA. Materiál je vhodný pro uchovávání při nízkých teplotách, například v chladničce. Nedávejte ji však do mikrovlnné trouby.

Multifunkční skladování - nádoba je určena nejen na zeleninu a ovoce, ale také na maso, humry, mořské plody, máslo, bakonické a suché ovoce, cokoli chcete skladovat. Víko je navrženo s těsněním, vzduchotěsné a vodotěsné, aby potraviny uvnitř zůstaly čerstvé.

Použití volně doma všude- Ve srovnání s těžkými skleněnými nádobami je tato nádoba na úsporu místa také průhledná, ale lehká a snadno přenosná. Jsou velmi pevné a odolné. Snadno se čistí. Díky skvělým nádobám pro úsporu produktů bude vaše lednice a domácnost vypadat přehledně a uspořádaně.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Zhejiang