Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewarova láhev, záruka bezpečnosti přepravy a bezstarostnosti

Odpovědět na inzerát

Dewarovy láhve se obecně dělí na skladovací a přepravní. Za běžných skladovacích podmínek stačí použít Dewarovy láhve skladovacího typu, díky nimž se kapalný dusík odpařuje pomaleji a je možné jej skladovat déle, ale nevyhnutelně dojde k přepravním situacím, jak zajistit bezpečnou přepravu Dewarových láhví a kapalného dusíku v láhvích, když je cesta hrbolatá.

Přepravní Dewarovy láhve TianChi mají speciální antivibrační konstrukci s držákem mezi vnitřní a vnější vrstvou, který snižuje amplitudu otřesů vnitřní vrstvy a trubky hrdla, která je pevná a odolná a není snadné ji poškodit; lehký materiál z leteckého hliníku je odolný proti korozi a má silnou schopnost uchovávat teplo; vakuová vrstva mezi vnitřním a vnějším sendvičem je vyplněna izolačním materiálem a iterativně zabalena pomocí pokročilé technologie, aby byla zaručena dobrá odpařitelnost kapalného dusíku v Dewarových lahvích.

Jsme výrobce, každá Dewarova láhev je zde ručně vyrobena v továrně, po vrstvách procesů a testování, aby bylo zajištěno, že po přepravě kartonu a naplněného obalu do vašich rukou nenastane žádný problém. Jsme garantem, pětiletou zárukou na vakuum, certifikací kvality ISO9001, EU CE.

TianChi KGSQ nádoby na tekutý dusík při výrobě přísně uplatňují specifikaci kvality "Biologické nádoby na tekutý dusík GB/T 5458-2012" a všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled nad kvalitou výrobků a kontrolu. Poskytujeme vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat!







Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou