Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Je těkavost kapalného dusíku v Dewarově láhvi stejná? Výrobce vám řekne

Odpovědět na inzerát

Dewarovy láhve jsou kryogenní nádoby pro uchovávání vzorků, které se používají hlavně v laboratořích, v chovu zvířat apod. Při nákupu Dewarových lahví nás vždy napadne otázka, zda jsou všechny Dewarovy lahve těkavé v určitém množství? Jak zjistit těkavost Dewarových lahví?

Po seznámení se s Dewarovými lahvemi TianChi víme, že těkavost Dewarových lahví je dána mnoha faktory, jako je vnější teplota, úroveň vakua Dewarových lahví, velikost Dewarových lahví, typ Dewarových lahví atd. které všechny ovlivňují těkavost kapalného dusíku. získat výsledky, které jsou lepší než národní standardní úroveň. "Pokud se kapalný dusík odpařuje příliš rychle, měli bychom zvážit, zda není vakuum v nepořádku." Tvrdí to výrobce TianChi. Čím větší je kalibr Dewarovy láhve, tím rychleji se kapalný dusík odpařuje, proto zvolte jiný kalibr Dewarovy láhve, abyste ji mohli efektivně využívat plně podle velikosti vzorku. Dewarovy lahve pro skladování mají nižší těkavost než přepravní lahve a uchovávají kapalný dusík déle.

TianChi KGSQ nádoby na kapalný dusík při výrobě přísně uplatňují specifikaci kvality "Biologické nádoby na kapalný dusík GB/T 5458-2012" a všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled nad kvalitou výrobků a kontrolu. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001 a EU CE. Jsme výrobce, který poskytuje vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat.




Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou