Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.06.2023 05:25

Mohou lahve Dewar explodovat? Jsou lahve Dewar opravdu bezpečné?

Odpovědět na inzerát

Před nákupem Dewarovy láhve se mnoho lidí ptá, zda Dewarovy láhve po naplnění kapalným dusíkem explodují? Jak zajistit bezpečnost Dewarovy láhve?

Kapalný dusík je kapalný dusík o teplotě -196 stupňů Celsia, což znamená, že při teplotě nad 196 stupňů Celsia se kapalný dusík bude nadále odpařovat na dusík, v této době, pokud se teplota zvýší, se rychlost odpařování dusíku náhle zrychlí, každý litr odpařování kapalného dusíku zvýší teplotu o 15 stupňů Celsia, objemová expanze přibližně 180krát. To znamená, že vnitřní tlak Dewarovy láhve se zvětší, což může vést k explozi Dewarovy láhve.

Dewarovy láhve mají za normálních podmínek speciální nárazuvzdornou konstrukci a kromě statického skladování kapalného dusíku je lze přepravovat a používat v naplněném stavu. Po vystavení Dewarovy láhve prudkému nárazu a vibracím však může dojít k prasknutí izolační vrstvy nebo jiných částí a vnější prostředí může přímo ovlivnit zplyňovací materiál a způsobit výbuch.

Kromě rizika výbuchu samotné Dewarovy láhve, pokud je Dewarova láhev umístěna v uzavřeném prostoru bez větrání, průběžně odpařovaný dusík postupně zaplní celý prostor a dosáhne meze výbušnosti, může rovněž dojít k výbuchu.

TianChi KGSQ Dewarova láhev se zaměřuje na výrobu Dewarových lahví již 13 let, má důvěryhodný výrobní proces, aby bylo zajištěno bezstarostné používání Dewarových lahví, všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled a kontrolu kvality výrobků. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001, EU CE. Jsme výrobce, který poskytuje vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou