Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

10.05.2024 01:05

Jaký druh nádoby se používá pro kapalný dusík?

Odpovědět na inzerát

Kapalný dusík je nízkoteplotní kapalný dusík o teplotě -196 stupňů Celsia, který se obvykle používá ke konzervaci vzorků, které je třeba udržet aktivní v prostředí s nízkou teplotou, jako jsou orgány, krevní vzorky, sperma, viry, vakcíny atd. Pouze kapalný dusík nestačí, potřebujeme také nádobu, která kapalný dusík uchovává a zároveň uchovává vzorky, což je Dewarova láhev.

Dewarova láhev má dvouvrstvou strukturu, využívá principu vakuové izolace, vakuová vrstva mezi oběma vrstvami přidává izolační materiály, aby se zajistilo, že kapalný dusík je méně ovlivněn vnější teplotou, používá se k uchovávání profesionálních nádob s kapalným dusíkem. Nejenže zajistí, aby kapalný dusík snížil odpařování, ale také aby ultra nízká teplota kapalného dusíku neovlivnila lidské tělo, které se dotkne Dewarovy láhve, a zajistila tak naši bezpečnost. V ústí nádrže jsme navrhli drážku pro uložení kbelíku a mrazicího stojanu, tj. nádoby, která slouží k uložení vzorků.

TianChi KGSQ Dewarova láhev se zaměřuje na výrobu Dewarových lahví již 13 let, s důvěryhodným výrobním procesem, aby bylo zajištěno bezstarostné používání Dewarových lahví, všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled nad kvalitou výrobků a kontrolu. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001 a EU CE. Jsme výrobce, který poskytuje vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou