Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

02.06.2023 15:00

Co dělat, když je tlak v Dewarově láhvi vysoký

Odpovědět na inzerát

Při používání Dewarových lahví někdy zjistíme, že se tlak v Dewarových lahvích zvyšuje, a obáváme se poruchy, co způsobuje zvýšení tlaku? Co bychom měli dělat?

Především to může být způsobeno malým množstvím plynu, pokud je denní spotřeba plynu menší než přibližně 2,8 standardních metrů krychlových, tlak se zvýší. Za druhé to může být způsobeno přeplněním, pokud se přeplní, může se po naplnění tlak uvnitř láhve prudce zvýšit a hrozí nebezpečí, proto bychom se měli přeplnění vyvarovat. Za třetí, může to být také způsobeno nesprávným nastavením nebo poruchou seřizovacího ventilu posilovače. Pokud pracovní tlak po natlakování překročí požadovaný tlak a udržuje se nad ním, musíme znovu nastavit tlakový ventil na požadovaný tlak. Konečně vysoký tlak v Dewarově láhvi může být také způsoben ztrátou vakua. Pokud se na povrchu láhve objeví pocení nebo rovnoměrná námraza, kontaktujte výrobce a vraťte se do továrny k opravě.

TianChi KGSQ Dewarova láhev se zaměřuje na výrobu Dewarových lahví již 13 let, má důvěryhodný výrobní proces, který zajišťuje bezstarostné používání Dewarových lahví, všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled a kontrolu kvality výrobků. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001, EU CE. Jsme výrobce, který poskytuje vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat.









Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou