Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratorní nádrž na kapalný dusík s velkým průměrem

Odpovědět na inzerát

TianChi KGSQ hliníková slitina dewar láhev se skládá hlavně z pláště, vložky, hrdla trubky, vícevrstvé adiabatické tělo a nosné barel, atd. Plášť a vložka nádoby jsou vyrobeny z desek z hliníkové slitiny, které mají vlastnosti jako nízká hmotnost, vysoká pevnost při nízkých teplotách a odolnost proti korozi atd. Trubka hrdla je vyrobena ze skleněné oceli, která má vlastnosti vysoké mechanické pevnosti a malé tepelné vodivosti.

Řada s velkým průměrem spojuje výhody nízké spotřeby kapalného dusíku a středního rozsahu kapacity lyofilizační trubice. Větší průměr a pohodlné vytahování lyofilizačního stojanu jsou vhodné pro dlouhodobé skladování biologických vzorků a časté vytahování vzorků.

Vícevrstvé adiabatické těleso využívá jako odrazovou clonu hliníkovou fólii s vynikajícími reflexními vlastnostmi a jako tepelně izolační materiál materiály s nízkou tepelnou vodivostí a nízkou mírou odplyňování, které snižují tepelné vyzařování.

Mezivrstva mezi pláštěm nádoby a vnitřní jednotkou je ve vysokém vakuu, aby se zabránilo tepelné konvekci plynu, a používá se adsorbent s velkou adsorpční kapacitou při nízké teplotě, aby se zajistila dlouhodobá stabilní a spolehlivá výkonnost nádoby a životnost výrobku nebyla kratší než pět let.

TianChi KGSQ Dewarova láhev se zaměřuje na výrobu Dewarových lahví již 13 let, má důvěryhodný výrobní proces, který zajišťuje bezstarostné používání Dewarových lahví, všechny výrobky prošly funkční zkouškou Institutu pro dohled nad kvalitou výrobků a kontrolu. Prošli jsme certifikací kvality ISO9001 a EU CE. Jsme výrobce, který poskytuje vysoce kvalitní výrobky a dokonalý poprodejní servis, neváhejte nás kontaktovat na



.



Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Henan

Umístění
Zhengzhou