Katalog

O společnosti CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

08.06.2023 00:00

O společnosti CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

Odpovědět na inzerát

Profesionální dodavatel podporující integraci ocelových trubek od roku 1996.

Společnost Centerway Steel Co., Ltd. je dceřinou společností skupiny Allianz Steel Group, která se specializuje na výrobu ocelových trubek a tvarovek, zásoby oceli, domácí a zahraniční prodej. Zavázali jsme se poskytovat zákazníkům po celém světě komplexní služby v oblasti výrobků z ocelových trubek.

Centerway disponuje špičkovou technologií výroby a výzkumu ocelových trubek doma i v zahraničí, pokročilými a kompletními zkušebními zařízeními. přísně dodržujeme systém řízení kvalityISO 9001pro řízení na místě, získala certifikaciISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, úvěrové hodnocení na úrovni AAA atd. Naše výrobky byly kontrolovány a schváleny společnostmi SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPEa dalšími mezinárodními autoritativními organizacemi třetích stran

Ocelové výrobky dodávané společností Centerway se již řadu let široce uplatňují v inženýrských projektech, jako je těžba ropy a zemního plynu, potrubní doprava, výstavba městských potrubních sítí, výstavba budov, pobřežní a přístavní výstavba, výstavba potravinářských a farmaceutických závodů. naši partneři jsou v celé jihovýchodní Asii, na Středním východě, v Evropě, Africe, Jižní Americe, Oceánii a ve více než 100 zemích a oblastech. Poskytujeme také mnoho výrobků a služeb z ocelových trubek pro 500 největších světových ropných a plynárenských , EPC společností, jako např: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX atd.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
AK

Umístění
Changsha