Katalog

Baoding Texcraf New Material Technology Co.,Ltd.

Baoding Texcraf New Material Technology Co.,Ltd.

Baoding Texcraf New Material Technology Co.,Ltd.

22.06.2023 01:00

Stříbrná antimikrobiální tkanina

Odpovědět na inzerát

Stříbrná antimikrobiální tkanina je druh tkaniny, která je napuštěna ionty stříbra, jež mají antimikrobiální vlastnosti. Stříbro se již po staletí používá jako přírodní antibiotikum a antimykotikum a jeho vlastnosti jsou dobře zdokumentovány. Pokud je stříbro obsaženo v tkaninách, může pomoci zabránit růstu a šíření bakterií, virů a plísní.

Stříbrná antimikrobiální tkanina se běžně používá ve zdravotnických zařízeních, jako jsou nemocnice a kliniky, a také v jiných prostředích, kde je důležitá čistota a hygiena, například v potravinářských provozech a laboratořích. Používá se také v oděvech a lůžkovinách, kde poskytuje dodatečnou ochranu proti bakteriím a zápachu.

Antimikrobiální vlastnosti stříbra jsou založeny na jeho schopnosti narušovat metabolické procesy mikroorganismů, bránit jim v rozmnožování a nakonec je usmrtit. Ionty stříbra se mohou také vázat na buněčné membrány mikroorganismů, čímž narušují jejich schopnost správně fungovat.

Stříbrné antimikrobiální tkaniny lze vyrábět různými metodami, včetně zabudování nanočástic stříbra nebo nanášení povlaků na bázi stříbra. Účinnost tkaniny závisí na koncentraci stříbrných iontů a na metodě použité k jejich infuzi do tkaniny.



Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Hebei

Umístění
No.777 Chaoyang South Street, Baoding City