Katalog

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

19.06.2023 10:00

Nejlepší obrazovka z klínového drátu a pouzdro průmyslového vodního filtru Výrobce Čína

Odpovědět na inzerát

Yuanlv je profesionální výrobce průmyslových filtračních řešení a filtračních produktů. Dodáváme nerezová filtrační pouzdra, klínovitá síta, slinuté filtrační prvky, filtrační kotouče atd.

Společnost Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd. se nachází v Anping County, Hengshui, Hebei., což je dobře známé rodné město drátěného pletiva.


Yuanlv se od svého založení zaměřuje na vývoz vysoce kvalitního klínového síta a filtračních pouzder. Specializujeme se hlavně na všechny druhy nerezových filtračních pouzder, klínových drátěných sít, spékaných filtračních prvků, filtračních kotoučů atd. s kompletními specifikacemi výrobků a různými typy.

Jsme profesionální výrobce průmyslových filtračních řešení a filtračních výrobků. Filtrační výrobky mohou splňovat potřeby lékařské, průmyslové filtrace, důlní filtrace a dalších použití.


Továrna

Naše dílna se rozkládá na celkové ploše 1 000 metrů čtverečních s více než 10 sadami laserových zpracovatelských a testovacích zařízení.


Tým zaměstnanců

Máme profesionální prodejní tým a kompletní servisní tým pro včasnou a efektivní odpověď. Naši předprodejní zástupci vám mohou představit produkty a informovat vás, které produkty jsou pro vás ideální volbou. Naši obchodní zástupci vám mohou poskytnout podrobné představení a specifikace a co nejdříve vám nabídnout přesnou cenu.

Kromě toho máme také vlastní technický výzkumný a vývojový tým. Můžeme vám poskytnout přizpůsobení výkresů, technické konzultace a doporučení výrobků podle potřeb vašeho průmyslového použití, abychom vám pomohli vybrat lepší filtrační výrobky.


Kontrola kvality

Suroviny vybíráme a zpracováváme velmi pečlivě,. Prostřednictvím kontroly musí všechna námi vyrobená klínovitá síta splňovat požadavky na kontrolu kvality a vyhovovat stanovené životnosti v pracovních podmínkách.

Slibujeme, že každé námi prodané klínovité síto splňuje stanovené požadavky. Kromě toho jsme dokončili certifikaci systému řízení kvality ISO 9001: 2015, která nás nabádá k neustálému zlepšování kvality našich výrobků z celkové úrovně.


Výrobní proces

Každý výrobek bude opakovaně potvrzovat výkresy se zákazníkem, přísně kontrolovat kontrolu kvality během výroby a zpracování a nakonec balení a expedici.

Výrobní proces:

1. Výkresový návrh 2. Výkresová dokumentace. Suroviny 3. Výroba 4. Úprava

5. Svařování výplní 6. Povrchová úprava 7. Svařování výplní. Kontrola kvality 8. Balení


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Hebei

Umístění
Shijiazhuang