Katalog

Pěnovací stroj na výrobu podešví

21.06.2023 00:00

Pěnovací stroj na výrobu podešví

Odpovědět na inzerát

Pěnovací stroj na výrobu podrážek je jedním z druhů fyzikálního pěnovacího zařízení, které využívá technologii nadkritického pěnění tekutin, kdy se do nadkritického pěnovacího zařízení vstřikuje oxid uhličitý nebo dusík jako pěnotvorné médium, takže se plyn a roztavená surovina plně promíchají a rozptýlí za vzniku jednofázového smíšeného roztoku, který produkuje velké množství roztoku. Pokles tlaku způsobil, že se plyn oddělil a vytvořil velké množství bublinových jader. Při následném ochlazování a formování se bublinová jádra uvnitř roztoku neustále zvětšují a formují, čímž vzniká mikrobuněčný pěnový plastový výrobek. Zařízení pro nadkritické pěnění je důležitým zařízením pro realizaci tohoto procesu. Jako profesionální konstruktér a výrobce nadkritických zařízení může společnost STRENGTH Equipment navrhnout a vyrobit zařízení pro nadkritické pěnění pro hromadnou výrobu i laboratorní aplikace, aby vyhověla vašim potřebám. Pěnidlem nadkritického pěnovacího zařízení může být N2 nebo CO2, záleží na požadavcích na pěnidlo.

Hlavním pěnovacím zařízením společnosti TAIAN STRENGTH je pěnovací zařízení na obuv, pěnovací zařízení na plechy a další high-tech oblasti fyzikálního pěnovacího zařízení na nové materiály. Fyzikální pěnovací výrobky se široce používají v leteckém a kosmickém průmyslu, letectví, vysokorychlostních železnicích, v obuvnickém materiálu, obalových materiálech, sportovním vybavení, na dětských hřištích, při výzdobě na ochranu životního prostředí a v dalších oborech, protože chrání životní prostředí, neznečišťují životní prostředí, nezanechávají chemické zbytky a zápach.

Výhody pěnovacích výrobků
1. Fyzikální pěnové jednotkové buňky jsou tenčí a lehčí.
2. Fyzikální pěnové výrobky mají lepší mechanické vlastnosti.
3. Fyzikální pěnové výrobky jsou cenově výhodnější, mají méně materiálů a jsou rozložitelné.
4. ochrana životního prostředí, žádné znečištění, NO VOC.

Pěnový materiál
Různé polymerní elastomerové materiály, jako jsou EVA, TPU, PE, PP, ABS, nylon atd.


Použití
Nadkritické fyzikálně pěnové výrobky jsou široce rozšířené obuvnické materiály, obalové materiály, dětské hračky, 5G komunikace, podlahové rohože, motorová vozidla, letectví, fitness zařízení, stavební izolační materiály, ekologické nálepky na stěny.




Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína