Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
22.07.2023 01:00
Hrachová bílkovina je prvotřídní bílkovina izolovaná z hrachu pomocí pokročilých postupů a nízkoteplotní a nízkotlaké technologie. Obsahuje 18 aminokyselin nezbytných pro lidský organismus a je kompletní bílkovinou.
Fyzikální a chemické vlastnosti:
Pěnivost a stabilita pěny hrachového proteinového prášku úzce souvisí s pH, iontovou silou, koncentrací, tepelným zpracováním, stupněm denaturace bílkovin a typem bílkoviny. Obojí se zvyšuje s rostoucí koncentrací. Když koncentrace dosáhne 5 %, je jeho pěnivost optimální; jeho pěnivost se bude zvyšovat s rostoucí koncentrací, což je zvláště významné po 60 min. Hrachový proteinový prášek má optimální pěnivost a stabilitu pěny při pH 6, zatímco obojí bude klesat při pH větším nebo menším; nejhorší pěnivost nastane při pH 2, zatímco nejhorší stabilita pěny při pH 10. Hrachová bílkovina má nižší absorpci oleje při vyšších teplotách a vyšší absorpci oleje při nižších teplotách, protože viskozita oleje je při nižších teplotách vyšší.
Kategorie
Nabízíme
Stát
Čína
Oblast
Shanxi