Katalog

Kolový nakladač MYZG Q38

24.06.2023 01:00

Kolový nakladač MYZG Q38

Odpovědět na inzerát

Čelní nakladač se všemi rozměry a náhradními díly zdarma

Q38 je produkt vyvinutý nezávisle společností MYZG. Je vybaven vysoce výkonným motorem Huadong, vysoce kvalitním děleným typem dvojité výměny, pohonem všech kol, plně hydraulickým řízením, silným výkonem, vyšší účinností a větší přizpůsobivostí životnímu prostředí.

nakladač Q38 je špičkový výrobek určený především k nakládání a vykládání sypkých materiálů. Celý stroj je kompaktní, flexibilní v provozu, s vysokou pracovní účinností, vhodnější pro provoz v úzkém a malém poli a je široce používán na místech, jako jsou farmy, dřevosklady a komunální výstavba.

1. Je vybaven motorem splňujícím požadavky emisní normy China II, se silným výkonem, nízkou hlučností a spolehlivým výkonem.

2. Je vybaven motorem, který splňuje požadavky emisní normy China IIje použit jednostupňový tříprvkový hydraulický měnič točivého momentu a osově pevná převodová skříň, které se vyznačují vysokou spolehlivostí a jsou vhodné pro údržbu; je nakonfigurována zesílená hnací náprava MYZG s velkou únosností, dlouhou životností a vysokou spolehlivostí.

3. Je použit plně hydraulický systém řízení se snímáním zatížení, s lehkým a rychlým řízením a spolehlivými vlastnostmi úspory energie; je použit hydraulický systém s pracovním zařízením Pilot-control, který se vyznačuje vysokou provozní účinností a je lehký a snadno ovladatelný.

4používá přední a zadní zesílené rámy, které prošly 200 000 zkouškami na zvýšení únavy, se silnou nosností, přiměřeným rozložením zatížení celého stroje a dobrou stabilitou.

5. Je použita nová ocelová konstrukce kabiny, která zajišťuje široký výhled, větší provozní prostor a dobré těsnicí vlastnosti; volitelně lze nainstalovat klimatizaci, která zajišťuje dobrý komfort.

6. elektrický systém využívá špičkové a vyspělé prvky elektrických přístrojů, díky nimž je stabilní a spolehlivý.

7. Kapota motoru je navržena s velkými dveřmi, což umožňuje pohodlnější opravy a údržbu.

8. Lžíce je vyrobena z vyčnívajícího typu řezací desky. Spodní protiotěrová deska je zesílená, s malým řezným odporem, vysokým koeficientem plnosti a vysokou spolehlivostí.

Stroje MYZG se vyvážejí do celého světa,přibližně do více než 130 zemí. používáme značkový motor, odpovídající díly stroje lze snadno získat a motor lze vyměnit za mnoho značek, jako jsou Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar atd.

MYZG má dokonalý poprodejní servis a poskytuje roční záruku.Naše cena je konkurenceschopnější a zákazníci dobře přijímají dobré služby.
Každý stroj vyrobený společností Mingyu musí projít několika přísnými testy a nakonec může být dodán zákazníkům až po dokončení všech testů a získání kvalifikace.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
China

Umístění
Mingyu Schwerindustrie