Katalog

Guangdong Yangling Electronics Trading Co., Ltd

Guangdong Yangling Electronics Trading Co., Ltd

Guangdong Yangling Electronics Trading Co., Ltd

24.06.2023 00:00

Silikonový rozvodový řemen používaný pro odlehčování elektromotorů a spalovacích motorů

Odpovědět na inzerát

Prodej SMT Industrial Production Line Pares For NPM 990MM Black Flat Belt From Factory, Přímý prodej na skladě Dobrá cena a vysoce spolehlivé SMT Machine Náhradní díl pro NPM 990MM Black Flat Belt z Číny Manufactirers

Značka: YL

Typ: SMT strojní díly

Název dílu:1288-8YU-55MM

Dodávka:7 dní

Přístav:Shenzhen

Aplikace:Průmyslové aplikace

MOQ:1 kus

Platba: platba: Paypal\TT\Západní unie\ali Obchodní záruka

Balení:pěna + kartonv

Doprava:Rychlý letecký transprot:





Průmyslové pásy se používají v řadě aplikací v různých průmyslových odvětvích. Mezi nejběžnější použití průmyslových řemenů patří:

Přenos energie: Průmyslové pásy se používají k přenosu energie z jednoho stroje na druhý. Mohou být použity k přenosu energie z elektromotoru do převodovky nebo jiné mechanické součásti.

Dopravníkové systémy: Průmyslové pásy se používají v dopravníkových systémech k přesunu materiálů z jednoho místa na druhé. Běžně se používají ve výrobních závodech, skladech a distribučních centrech.

Zemědělství: Průmyslové řemeny se používají v zemědělských zařízeních, jako jsou traktory a kombajny, k přenosu výkonu z motoru na stroj.

Systémy HVAC: Průmyslové řemeny se používají v systémech vytápění, větrání a klimatizace (HVAC) k pohonu ventilátorů a dmychadel, které zajišťují cirkulaci vzduchu.

Automobilový průmysl: Průmyslové řemeny se používají ve vozidlech k pohonu příslušenství, jako jsou alternátory, vodní čerpadla a čerpadla posilovače řízení.

Polygrafický průmysl: Průmyslové řemeny se používají v tiskařských strojích k přepravě papíru lisem a nanášení barvy na papír.

Celkově hrají průmyslové řemeny klíčovou roli v mnoha průmyslových odvětvích, protože usnadňují přenos energie a materiálů v různých typech strojů a zařízení.





Naše výhody:
Yangling Electronics Technology Co.,Ltd má více než 17 let zkušeností s mezinárodním obchodem, který je laocated v GuangDong v Číně a vždy trvá na nejnižší ceně, nejlepší kvalitě, nejlepším servisu, aby vyhověl zákazníkovi.

Jsme SMT dodavatel specializující se na SMT stroje, díly, maziva různých značek, jako je Yamaha a FUJI... Máme také značkovací stroje, jako je laserový značkovací stroj, UV značkovací stroj, značkovací stroj s vlákny... Mezi naše periferní zařízení patří: stroj na čištění trysek, míchačka pasty, počítadlo dílů, tester teploty v peci(SolderStar, KIC2000 9 kanálů)...

Máme Kluber, TCS, BIRAL, JUKI atd.

100% spokojenost zákazníků je naším cílem po celou dobu, jdeme k našemu cíli a věříme, že v budoucnu budeme stále výkonnější.



Časté otázky
* Jaké výrobky prodáváme?

Vyvážíme hlavně výrobky SMT, včetně strojů SMT SMT, příslušenství SMT(AI díly, škrabky, škrabací čepele, senzory, díly podavače, trysky, PCB, převodovky, filtrační bavlny, řemenu atd ), maziva SMT (kluber, atd )

* Jaké značky maziv máme?

Máme Kluber, TCS, BIRAL atd. pro podrobnější informace mě prosím kontaktujte.

* Nabízí naše společnost služby na míru?

Ano, doba výroby 1-7 pracovních dnů.

*Jak je to s kvalitou vašich dílů smt pick and place?

Společnost Yangling byla založena v roce 2005 s více než 17letou zkušeností, záruka kvality, výrobky jsou oblíbené doma i v zahraničí.

* Jste spolehlivým spolupracovníkem?

Ano. Specializujeme se na smt díly více než 17 let v čínském dongguanu. Od roku 2009 se každoročně účastníme veletrhů NEPCON v Šen-čenu a Šanghaji.





Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Guangdong

Umístění
Unit 1906, Office Building, Zone 4, Diwang Plaza, 303 Changqing South Road, Chang 'an Town,  Dongguan, Guangdong, China