Katalog

Polévková mísa, papírové misky s vlastním potiskem

26.06.2023 00:00

Polévková mísa, papírové misky s vlastním potiskem

Odpovědět na inzerát

Papírové misky s vlastním potiskem jsou vyrobeny z papíru z cukrové třtiny NoTree nebo z papíru s certifikací FSC. Jsou také vyloženy PLA, kompostovatelným bioplastem na rostlinné bázi. Tyto papírové misky na polévku jsou ideální pro podávání všeho možného od studené zmrzliny po horkou polévku. Zvyšte povědomí o své značce pomocí těchto misek s vlastním potiskem pro odběr jídla. Podívejte se také na naše papírové misky a kompostovatelné lžíce!

- Vlastní potisk je k dispozici na misky o objemu 2-32 oz.

- Potisk ekologickými barvami na papír z cukrové třtiny nebo na papír s certifikátem FSC

- Minimální objednávka 100 balení (50 balení po 8 oz.)

- Potisk až v 6 barvách

- Dodací lhůta je 18-21 týdnů.


Vyberte si Ecopak pro bezkonkurenční řešení zakázkových papírových misek na polévku

Ecopak je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše potřeby zakázkových papírových misek na polévku. Díky naší oddanosti kvalitě, udržitelnosti a spokojenosti zákazníků zajišťujeme, že obdržíte špičkové výrobky, které splňují vaše jedinečné specifikace. Ať už jste cateringový podnik nebo velkoobchodní prodejce, naše zvýhodněné ceny, možnosti přizpůsobení a výjimečné služby z nás dělají ideální volbu pro vaše požadavky na obaly.


Kontaktujte nás ještě dnes a vyžádejte si cenovou nabídku, prodiskutujte své potřeby přizpůsobení nebo si objednejte sadu vzorků. Dovolte nám, abychom se stali vaším dodavatelem papírových misek na polévku na zakázku. Pojďme společně pozvednout vaši značku a pozitivně ovlivnit životní prostředí!




Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Jiangxi province