Katalog

HPMC pro lepidlo na dlaždice

27.06.2023 10:05

HPMC pro lepidlo na dlaždice

Odpovědět na inzerát

HPMC pro lepidlo na dlaždice obsahuje další přísady, jako je cement, písek a vápenec, které mohou zvýšit přilnavost keramických dlaždic. Lepidlo na dlaždice je nový moderní dekorační materiál používaný k lepení obkladů, dlažeb, podlahových dlaždic a dalších dekoračních materiálů. Existuje mnoho druhů přísad do lepidla na dlaždice, ale obvykle se do lepidla na dlaždice přidávají přísady éteru celulózy, které zlepšují zadržování vody, zahušťovací účinek a otevřenou dobu.

Hydroxypropylmethylcelulóza stavební třídy se široce používá ve stavebnictví. Například pro lepení dlaždic, maltu na dlaždice.


Výhody

HPMC celulóza má mnoho vlastností, jako je zahušťování, zadržování vody, dispergace, emulgace, tvorba filmu, adheze, gelovatění a adsorpce. HPMC má dobrý účinek v lepidle na dlaždice, Lze zlepšit protiskluznost, zadržování vody, dobu otevření, viskozitu a pevnost lepení dlaždic. Hydroxypropylmethylcelulóza se díky své vysoké vodě nemusí předem namáčet nebo smáčet s dlaždicemi a podklady, což může výrazně zlepšit pevnost lepení. Suspenze může být postavena v delším časovém období a stavba je pohodlná a rovnoměrná. Je jemná a má dobré protiskluzové vlastnosti. HPMC se zahušťovací, pojivovou, dispergační, emulgační, PH hodnotou stability, filmem, suspenzí, adsorpcí, gelem, povrchovou aktivitou, udržuje vlastnosti, jako je vodní a ochranný koloid.


1. Zlepšuje vlastnosti zadržování vody a prodlužuje pracovní dobu.

2. Zlepšuje pevnost lepidla na dlaždice.

3. Zlepšuje pružnost a deformovatelnost tmelu.

4. Zlepšuje odolnost vůči vodě. dokáže zvýšit odolnost lepidel na obklady a dlažby proti průhybu.

5. Dobrá pevnost spoje, silného i tenkého, se sníženým smršťováním a obklady, které nepraskají a nepadají pod napětím.

6. Malta má lepší tvárnost a pružnost, což usnadňuje stavbu a zefektivňuje práci.


Více informací naleznete na našich webových stránkách.


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína

Oblast
Hebei

Umístění
Xingtai