Katalog

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Odpovědět na inzerát

Jako dodavatel ECP v Číně se společnost SL Tech zaměřuje na poskytování čínských pokročilých chemických technologií pro uhelné, petrochemické a plynové technologie, včetně technologie peroxidu vodíku, zařízení na výrobu ethylacetátu, zařízení na výrobu butylacetátu, procesu s pevným ložem, zařízení na výrobu peroxidu vodíku a technologie MMA globálním zákazníkům.

Společnost Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd. (SL Tech) je mladá technologická společnost specializující se na poskytování služeb EPC a na dovoz a vývoz chemických zařízení, se sídlem v čínské pilotní zóně volného obchodu (Hubei) a s kanceláří ve Wuxi. Je také akcionářem společnosti Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. s výrobní kapacitou 20 000 tPA methylacetátu a společnosti Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd., která má v současné době na starosti výrobu elektroniky. Věnujeme se odsíření nafty nehydrogenačním procesem.

Věnujeme se poskytování čínských vyspělých uhelných chemických, petrochemických a plynových chemických technologií zahraničním zákazníkům, včetně technologie peroxidu vodíku, závodu na výrobu ethylacetátu, závodu na výrobu butylacetátu, procesu s pevným ložem, závodu na výrobu peroxidu vodíku.

S rostoucím rozvojem čínských chemických technologií (některé z nich dokonce dosahují přední světové úrovně) a na základě dlouholetých zkušeností svého týmu v oblasti zahraničního obchodu s chemickými závody se společnost SL Tech rovněž věnuje poskytování pokročilých čínských uhelných chemických, petrochemických a plynových chemických technologií zahraničním zákazníkům, např. technologie peroxidu vodíku, technologie MMA, technologie syngasu na MEG, technologie PO, technologie PPC, technologie UHMWPE, technologie rozpouštědel pro elektroniku atd.




Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Čína